Elm kukkatippa 20 ml, Bach

Elm eli jalava (Ulmus procera). Tunne: "Muserrut velvollisuuksiesi alle."

Elm on niille, jotka tuntevat olevansa työtaakkansa musertamia. Nämä yleensä pätevät ja kyvykkäät ihmiset menettävät hetkittäin itseluottamuksensa ja tulevat epätoivoisiksi. Elm-tyypit ovat hyviä johtajia ja ovat usein vastuunalaisessa asemassa, jossa he ovat tekemisissä toisten hyvinvoinnin kanssa, kuten lääkärit, opettajat, terapeutit tai teollisuusjohtajat. Elm sopii silloin, kun nämä kyvykkäät ihmiset yhtäkkiä tuntevat itsensä vastuiden musertamiksi ja tuntevat kyvyttömyyttä hoitaa niitä tai pysyä tapahtumien tasalla; tämän saa aikaan usein liiallinen töiden haaliminen ilman, että huolehditaan itsestä.

Sen seurauksena he tuntevat masennusta ja uupumusta sekä ajoittaista itsetunnon kadottamista. Jopa hetkittäinen epäilys omiin kykyihinsä aiheuttaa heille voimattomuuden ja heikkouden tunteen.

Elmin positiivisena mahdollisuutena on normaalin kyvykkään persoonallisuuden tunteen palauttaminen ja palaaminen tehokkuuteen ja itsevarmuuteen. Ongelmat nähdään oikeissa mittasuhteissa, ja henkilö ottaa vastaan vain niin paljon työtä kuin mistä pystyy suoriutumaan. Hän ottaa aikaa myös huolehtiakseen omista tarpeistaan.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet

Tuotenumero: 7271

EAN: 5000488103113

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Nimi: Elm kukkatippa 20 ml Bach

Sisältö: 1 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Aspen kukkatippa 20 ml, Bach
Aspen eli Haapa. Tunne: "Olet huolestunut ilman erityistä syytä".
Crab Apple kukkatippa 20 ml, Bach
Crab apple eli villiomenapuu (Malus pumila). Tunne: "Tunnet itsesi epäpuhtaaksi tai et pidä itsestäsi."
Vervain kukkatippa 20 ml, Bach
Vervain eli rohtorautayrtti (Verbena officinalis". Tunne: "Innostuneisuutesi kuluttaa voimiasi."
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.