Holly kukkatippa 20 ml, Bach

Holly eli piikkipaatsama. Tunne: "Tunnet kateellisuutta, mustasukkaisuutta, kiukkua, raivoa."

Holly on ihmisille, jotka voivat olla pahantuulisia, kovasydämisiä, jopa julmia ja ajoittain väkivaltaisia. He kärsivät sisäisesti – usein ilman mitään hyvää syytä. Heidän on vaikea avata sydäntään rakkaudelle. Negatiivisessa Holly-tilassa yksilö on täynnä vihaa, kateutta ja mustasukkaisuutta. Koska Holly-ihminen kärsii ehkä tiedostamattaan epävarmuudesta, hän on epäluuloinen ja aggressiivinen. Häneltä puuttuu kyky rakastaa, ja hän tuntee yleistä vihaa kanssaihmisiään kohtaan. Holly on hyvä uute lapsille, jotka ovat mustasukkaisia sisaruksilleen.

Hollyn positiivisena mahdollisuutena on jalosydäminen ihminen, joka kykenee antamaan ilman vaatimusta vastalahjasta. Tällaiset ihmiset ovat myötätuntoisia, rakastavia ja rakastettavia. He ovat valmiita jakamaan ja auttamaan muita, vaikka heillä olisi omiakin ongelmia. Sisäisen harmonian aikaansaamana he tuntevat aitoa mielihyvää toisten ihmisten onnistumisista. Tri Bach kirjoitti: "Holly suojelee meitä kaikelta, mikä ei ole Universaalia Rakkautta. Holly avaa sydämen ja yhdistää meidät Jumalalliseen Rakkauteen."

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet

Tuotenumero: 7275

EAN: 5000488103151

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Nimi: Holly kukkatippa 20 ml Bach

Sisältö: 1 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Aspen kukkatippa 20 ml, Bach
Aspen eli Haapa. Tunne: "Olet huolestunut ilman erityistä syytä".
Cerato kukkatippa 20 ml, Bach
Cerato eli karvalehti. Tunne: "Tiedät mitä haluat, mutta epäilet arviointikykyäsi."
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.