Mimulus kukkatippa 20 ml, Bach

Mimulus eli apinankukka (Mimulus guttatus). Tunne: "Olet ujo tai huolestunut tietystä syystä."

Mimulusta käytetään pelkoon, jota aiheuttavat tunnetut syyt, kuten sairaudet, kuolema, onnettomuudet, kipu, pimeys, kylmä, köyhyys, muut ihmiset, eläimet, hämähäkit, julkinen puhuminen, ystävien tai työpaikan menettäminen, hammaslääkärit jne.. Se sopii niille ihmisille, jotka kärsivät helposti nimettävistä peloista. Kärsijät saattavat olla taiteellisia ja lahjakkaita, mutta ujoja ja vetäytyviä, ja saattavat olla tuppisuita seurassa.

Mimulus-tyypit saattavat kärsiä punastumisesta, änkyttämisestä, hermostuneesta naurusta jne. Mimulus sopii hyvin ujoille, aroille, herkille lapsille, jotka pelkäävät eläimiä, pimeää jne. (ks. myös Larch).

Mimuluksen positiivisena mahdollisuutena on persoonallisuus, jota hallitsee hiljainen rohkeus kohdata koetukset ja vaikeudet huumorilla ja luottamuksella. Hän kykenee puolustamaan itseään, ja kun hänen tunteensa ovat täysin hallinnassa, hän voi nauttia elämästä ilman pelkoja.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet

Tuotenumero: 7280

EAN: 5000488103205

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Nimi: Mimulus kukkatippa 20 ml Bach

Sisältö: 1 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Chicory kukkatippa 20 ml, Bach
Sikuri. "Rakkautesi tekee irtipäästämisen vaikeaksi."
Gorse kukkatippa 20 ml, Bach
Gorse eli piikkiherne (Ulex europaeus). Tunne: "Luovutat, kun asiat menevät pieleen."
Willow kukkatippa 20 ml, Bach
Paju. "Tunnet kaunaa, säälit itseäsi."
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.