Oak kukkatippa 20 ml, Bach

Oak eli tammi (Quercus robus). Tunne: "Kamppailet vahvana ihmisenä voimiesi äärirajoilla."

Oak-ihmiset ovat normaalisti rohkeita, vahvoja ja luotettavia; he tarvitsevat Oak-uutetta, kun heidän sisäinen voimansa heikkenee ja väsymys ottaa vallan. He kamppailevat eteenpäin, tapahtuipa mitä tahansa, eivätkä välitä väsymyksestään. Koska heitä ajaa vahva velvollisuudentunne, he ovat avuliaita muita kohtaan, tunnontarkkoja ja luotettavia. He ovat kärsivällisiä, joskus puurtavia, eivätkä salli itselleen rentoutumista, jos työtä on tehtävänä; sen sijaan he ponnistelevat eteenpäin itsepäisesti yliväsyneinäkin (ks. myös Rock Water ja Vervain).

Tästä seuraava sisäisen voiman katoaminen saattaa johtaa depressioon, turhautumiseen ja muihin stressioireisiin. Näillä ihmisillä on epäonnistumisen tunne, kun he ovat sairaana, mutta he yrittävät lakkaamatta parantua.

Oak-ihmiset ovat potentiaalisesti normaalilla tavalla vahvoja, usein perheensä ja työryhmänsä kantavia voimia. Heillä on valtava kestävyys, peräänantamattomuus, kärsivällisyys ja energiavarat, ja he voivat kestää suuren määrän stressiä. Oak palauttaa heidän energiansa ja auttaa heitä huomaamaan tarpeen ottaa vapaata, rentoutua, huolehtia itsestään kuin myös velvollisuuksistaan.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet

Tuotenumero: 7282

EAN: 5000488103229

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Nimi: Oak kukkatippa 20 ml Bach

Sisältö: 1 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Pine kukkatippa 20 ml, Bach
Pine eli mänty (Pinus sylvestris). Tunne: "Tunnet syyllisyyttä tai syytät itseäsi."
Star Of Bethlehem kukkatippa 20 ml, Bach
Star Of Bethlehem eli Betlehemin tähti (Ornithogalum umbellatum). Tunne: "Kärsit shokin tai surun vaikutuksista."
Vine kukkatippa 20 ml, Bach
Vine eli viiniköynnös (Vitis vinifera). Tunne: "Olet joskus tyranni halutessasi johtaa."
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.