Valmistajat

Adukin kattavassa valikoimassa on tuotteita valmistajilta, joiden valikoimista löytyy niin perinteisiä klassikoita kuin ruokatrendejä seuraavia uutuuksiakin. Uskomme rohkeisiin ja ammattitaitoisiin valmistajiin.

Aduki

Aduki on perheyhtiö, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1980 rakkaudesta luonnonmukaiseen kasvisruokaan. Yrityksemme tuottaa työpaikkoja Helsingissä nyt jo toisen sukupolven voimin – edelleen arvot ja ihanteet kohdallaan.

Aduki-nimellä löytyy luomulaatuisia siemeniä, papuja, viljatuotteita, riisiä, pähkinöitä ja paljon muuta. Tuotteet pakataan omassa pakkaamossamme Helsingin Herttoniemessä käsityönä kauniisiin sellofaani-pusseihin. Kaikki itsepakkaamamme tuotteet ovat luomulaatuisia ja kuulumme Eviran luomuvalvonnan piiriin. Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella valitsemme tuotteista parhaimmat koot ja laadut. 

Katso kaikki tuotteet: Aduki

Alara

Alara

Mies, joka rakastaa mysliä yli kaiken on Alaran perustaja Alex Smith. Hän aloitti myslin valmistuksen vuonna 1975 erittäin pienimuotoisesti. Päämääränä oli tehdä maailman parasta mysliä, jossa on paljon pähkinöitä, siemeniä ja hedelmiä.

Nyt Alara tunnetaan Englannin ensimmäisinä luomumyslin valmistajana ja jonka tuotteita myydään monissa maissa. Alaran perustaja Alex Smith tunnetaan luomun edelläkävijänä ja joka myös luennoi ja esiintyy luomun puolesta.

Katso kaikki tuotteet: Alara

Algamar

Algamar

Algamar on espanjalainen yritys joka on erikoistunut merileviin.

Algamar kerää ja kasvattaa itse merileviä Espanjan luonteiskolkassa Caliciassa. Heidän tuotannolleen on myönnetty luomusertifikaatti, sillä Calician vedet ja alueet ovat erityisen puhtaita.

Algamar kasvattaa merileviä kuten Nori, Wakame, Kombu, Agar Agar, Dulse, Irish Moss ja Merispagetti. Merilevissä yhdistyy vuosisatojen käyttöperinne ja nykyaikainen, korkeita ravintoarvoja ja ekologisuutta arvostava ruokakulttuuri.

Katso kaikki tuotteet: Algamar

Alter Eco

Alter Eco

Alter Eco on ranskalainen luomuun ja reiluun kauppaan erikoistunut yritys. Alter Eco tunnetaan loistavasta luomu- ja Reilun kaupan suklaasarjastaan.

Katso kaikki tuotteet: Alter Eco

Amisa

Amisa

Amisa tarjoaa ravinnerikkaita ja terveellisiä luomuruokia ihmisille, joilla on erikoisvaatimuksia ruokavalion suhteen. Jokaisella keholla on omat vaatimuksensa ja Amisa on tehty yksilöitä varten.

Gluteeniherkkyys on jo monelle suomalaiselle tiedostettu tai tiedostamaton vaiva ja haittaa gluteenin välttämisestä ei ainakaan ole. Kokeile, saatat positiivisesti yllättyä!

Amisalta löydät erilaisia erityisruokavalioon sopivia luomuruokia!

Katso kaikki tuotteet: Amisa

Attitude

Attitude

Attitude on kanadalainen yritys, joka valmistaa sertifioidusti ekologisia ja hiilidioksidineutraaleja pesu- ja kodin puhdistusaineita sekä henkilökohtaisen hygienian ja kauneudenhoidon tuotteita.

Attitude-tuotteiden perusidea on Worry Free Ingredients – ei huolta raaka-aineista. Käyttämällä Attitude-tuotteita sinun ei tarvitse huolehtia onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attitude on myös sitoutunut vegaaneihin ja luonnollisiin raaka-aineisiin. Attitude-tuotteet ovat myös hypoallergeenisiä, tuotteissa ei käytetä listattuja allergeenejä.

Katso kaikki tuotteet: Attitude

Aqua Oleum

Aqua Oleum

Englantilaisella Aqua Oleumilla on kolmen sukupolven kokemus eteerisistä öljyistä. Yrityksen toimitusjohtaja Julia Lawlessin äiti Kerttu oli suomalaissyntyinen biokemisti, joka avioitui Britteihin.

Aqua Oleum -yrityksen toimitusjohtajana Julia Lawless vastaa itse, että yrityksen eteeriset ja muut öljyt ovat huippulaatua. Julia ja heidän tyttärensä Natasha ovat tehneet upeita uudistuksia pakkausten ja uusien tuotteiden suhteen. Valikoimiin kuuluu yli 80 eteeristä öljyä sekä perusöljyjä ja upeita kukkavesiä spraypulloissa.

Julia, aromaterapeutti itsekin, on kirjoittanut upeat aromaterapeuttien koulutuksessakin käytetyt tietokirjat: The Encyclopedia of Essential Oils sekä The Encyclopadia of Aromatherapy. Hän luennoi ja esiintyy TV:ssä, radiossa sekä yleisötilaisuuksissa, joissa tarvitaan eteeristen öljyjen asiantuntijaa. 2014 elokuussa julkaistiin laajennettu versio Encyclopedia of Essential Oils -kirjasta.

Katso kaikki tuotteet: Aqua Oleum

Bach

Bach

Edward Bachin 1930-luvulla kehittämät kukkauutteet ovat hienovaraisia apukeinoja mielen solmujen avaamiseen. Ne eivät vaikuta fyysisiin ongelmiin vaan lukkiutuneiisiin tunnetiloihin.
Suosituin kukkatippa on viiden kukkatipan yhdistelmä Rescue Remedy eli aputipat. Rescue Remedy sopii äkkinäisiin hätätilanteisiin. Kukkatipat toimivat ehkäpä placebomaisesti, auttaen löytämään uusia positiivisia näkökulmia.

Katso kaikki tuotteet: Bach

Barleycup

Barley Cup valmistaa herkullista viljakahvia, joka toimii erinomaisena kahvin korvikkeena. Yritykselle tärkeää on etenkin luonnollisuus ja erinomainen maku.

Katso kaikki tuotteet: Barleycup

Biona

Biona

Windmill Organics on perustettu 1978 ja se aloitti toimintansa luomukauppana, myöhemmin seurasi kasvis- ja luomuravintola. Kun toiminta kasvoi, perustajat päättivät laajentaa toimintaansa ja myydä tuotteita kaupoille.

Windmill Organics tunnetaan parhaiten Biona-brändistään, johon kuuluu satoja tuotteita useasta eri tuoteryhmästä. Ensimmäinen Biona-tuote oli luomumysli, joka valmistettiin ravintolan keittiössä ja pakattiin käsin myyntiä varten. Biona-tuotteet ovat kaikki luomusertifioituja alusta asti. Windmill on kehittänyt Biona-tuotteistaan erittäin kattavan, modernin ja kohtuuhintaisen sarjan säilyviä luomuelintarvikkeita.

Katso kaikki tuotteet: Biona

Chikko Not Coffee

Chikko Not Coffee

Luonnollisesti kofeiinittomat kahvin korvikkeet.

Chikko kasvattaa luonnonmukaisesti Euroopassa sikuria ja spelttiä, joista valmistetaan Chikkon luomupikakahvikorvikkeet. Spelt ja sikuri paahdetaan kevyesti, mikä tuo upean paahteisen maun. Niissä on pehmeä maku ja pieni hapokkuus. Kuuman kasvimaidon/maidon kanssa kahviton elämys on täydellinen! Sopii hyvin juotavaksi vaikka iltapalalla, sillä tuotteet eivät sisällä ollenkaan kofeiinia.

Katso kaikki tuotteet: Chikko Not Coffee

Chokay

Chokay

Suklaata rakastavien Larsin ja Bartin perustama Chokay on brändi, joka haluaa tuotteillaan saada sinut tuntemaan onnelliseksi. Herkulliset tuotteet ilman lisättyä sokeria ja samalla kunnioittaen viljelijöitä, poimijoita, pakkaajia ja kaikkia muita, jotka osallistuvat Chokayn tuotteiden matkaan kaikille suklaata arvostaville herkuttelijoille.

Katso kaikki tuotteet: Chokay

Coesam

Coesam

Coesam Scandinavia on luomuruusunmarjatuotteiden valmistaja ja maahantuoja.

Coesamilla on omat ruusunmarjaluomuviljelmät Etelä-Chilessä. Coesam on kahden molekyylibiologin 2004 perustama hanke terveellisten ruusunmarjatuotteiden kehittämiseksi Euroopan markkinoille.

”Tutkittuamme marjojen ja hedelmien ravintoarvoja, vakuutuimme ruusunmarjojen terveyseduista. Löysimme Chilestä parhaat luomuviljellyt ruusunmarjaviljelmät. Chilen ihanteellinen ilmasto ja vulkaaninen maaperä soveltuvat korkealaatuisten ruusunmarjojen viljelyyn hyvin”.

Adukissa on tarjolla näitä upeita tuotteita puhtaana 100 %:na jauheena. Jauhetta voi lisätä puuron, myslin ja smoothien sekaan. Se sopii myös leivontaan ja jälkiruokiin.

Katso kaikki tuotteet: Coesam

Clipper

Clipper

Clipper on erilainen teetalo. Clipper on teetalo, joka itse valmistaa ja pakkaa omassa tehtaassaan maaseudulla sijaitsevassa kauniissa Dorsetin Beaminsterin kylässä, eteläisessä Englannissa. Clipper ei siis valmistuta tuotteitaan muualla, vaan hankkii ja valikoi maailmalta parhaimmat raaka-aineet itse. Clipperillä ei ole myöskään yhtään keinotekoista valmistusainetta.

Jo vuodesta 1984 perustamisesta asti Clipperin periaatteisiin kuului eettisyys ja paras maku, johon on pyritty perustajien Mike ja Lorraine Brehmen master teataster-tittelin suomalla arvolla. Vuonna 2013 Clipper-teet saivat yli 40 palkintoa eri kilpailuissa. Clipper aloittaa tuotekehityksensä aina löytämällä sen parhaan maun ja laadun mahdollisimman eettisesti.

Clipperin valikoimaan kuuluu teetä, kahvia ja kaakaojuomia. Clipperin teitä löytyy laidasta laitaan; korkealaatuisista luomu ja Reilun kaupan maustamattomasta vihreästä teestä erilaisiin yrttiteesekoituksiin. Clipperin valikoimaan kuuluu myös jauhetut- ja pikakahvit. Kahvit ovat astetta tummempia ja edelleen luomu- ja Reilun kaupan ehtojen mukaan tuotettuja. Clipperillä on myös Reilun kaupan ehtojen mukaan tuotettuja kaakaojuomajauheita.

Katso kaikki tuotteet: Clipper

Danival

Danival on ranskalainen yritys, jolle ruoantuotannon eettisyys ja luonnollisuus ovat merkittäviä asioita. 100% heidän tuotannostaan perustuukin luomutuotteisiin. Danival suosii tuotteissaan myös lähituotantoa.

Valikoimistamme löydät Danivalin korkealuokkaiset käsin kerätyt merisuolat.

Katso kaikki tuotteet: Danival

Dig

Dig

Ruotsalaisen äidin ja tyttären perustama yritys, joka uskoo maailmaan, jossa voit nauttia jotain herkullista uhraamatta terveellistä elämäntapaa. Siksi he ovat omistautuneet luomaan välipaloja, jotka on valmistettu luonnollisista, luomulaatuisista ja vegaanisista ainesosista. Ilman mitään ylimääräistä.

Katso kaikki tuotteet: Dig

Emile Noël

Emile Noël

Pienessä Pont-Saint-Espritin pikkukaupungissa, eteläisessä Ranskassa, on Emile Noëlin nimellä puristettu öljyä jo vuodesta 1920. Emile Noël oli Ranskan ensimmäinen luomuöljyjen valmistaja vuonna 1972 ja vielä tänäkin päivänä puristamo on Ranskan ykkönen luomuöljyjen tuottajana. Öljynpuristus vaatii valtavasti ammattitaitoa ja siksi me Adukilla luotamme Huilerie Emile Noëliin.

Katso kaikki tuotteet: Emile Noël

Emma Noël

Emma Noël

Vuonna 2004 perustettu Emma Noël on luomukosmetiikkabrändi, joka on omistautunut neitsytkasviöljyjen parhaiden etujen hyödyntämiseen. Valmistajan huipputason asiantuntemus sekä korkeatasoiset valmistusprosessit auttavat hyödyntämään kunkin öljyn parhaat kosteuttavat, pehmentävät, uudistavat sekä ikääntymistä estävät ominaisuudet. Dermatologisesti testatut Emma Noël -tuotteet sopivat täydellisesti kehon hygieniaan, hiuksiin, kasvoille ja vartalonhoitoon.

Katso kaikki tuotteet: Emma Noël

Explore Cuisine

Explore Cuisine

Explore Cuisinen perustaja Joe Spronz innostui Aasiassa matkustaessaan ajatuksesta terveellisemmästä, ravintorikkaammasta ja maistuvasta papupohjaisesta pastasta. Tämä ajatus laajenikin kohta koko pastanvalmistuksen idean uudistamiseen sekä maistuvaan valikoimaan muista poikkeavia pastoja. Explore Cuisine oli nähnyt päivänvalon.

Explore Cuisinen tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia sekä kuitua ja ne on valmistettu luomuainesosista. Tuotteet ovat myös gluteenittomia ja vegaanisia. Explore Cuisinen terveellisemmillä pastoilla tuot ruoka-annokseen helposti lisää ravintoarvoa ja makua. Pastojen valmistukseen käytetään parhaita raaka-aineita ja Explore Cuisinen tiimi kehittääkin jatkuvasti uusia innovaatioita ruokapöytään. 

Katso kaikki tuotteet: Explore Cuisine

Forestly Foods

Forestly Foods

Forestly on yritys, jossa uskotaan, että sienet ovat tulevaisuuden ruokaa. Missiona on tuoda herkullisia, innovatiivisia ja luonnollisia välipaloja jokaiselle ruoan ystävälle, yksi sieni kerrallaan. Maukkaan umamiset sienet sekä hellävarainen kypsennysprosessi mahdollistavat ainutlaatuisen herkullisen rapeat sieninaposteltavat, jotka ovat helposti saatavilla missä ja milloin tahansa.

Katso kaikki tuotteet: Forestly Foods

Four Sigmatic

Four Sigmatic

Four Sigmatic tunnetaan helppokäyttöisistä ja tehokkaista sienijuomista. Annospakatut juomajauheet kulkevat helposti mukana ja antavat täsmäapua aina tarvittaessa. Sekoita pussin sisältö veteen ja juomasi on valmis nautittavaksi!

Tarkoin valitut pikajuomareseptit sisältävät lääkinnällisten sienien lisäksi huippulaatuisia yrttejä, jotka parantavat ruoansulatusta, makua ja vaikuttavien ainesosien imeytymistä kehoon.

Four Sigmatic on intohimoisten suomalaisten perustama terveysalan yritys, joka on erikoistunut lääkinnällisiin sieniin, esimerkiksi reishi (lakkakääpä) ja chaga (pakurikääpä).

Katso kaikki tuotteet: Four Sigmatic

Frederiksdal

Frederiksdal

Frederiksdalin ydin on suuri kunnioitus historiaa, luontoa ja perinteitä kohtaan yhdistettynä rohkeuteen tutkia tinkimättömästi uusia tapoja tehdä asioita. Kapinallisuus ja perinteiden arvostaminen on heidän tavaramerkkinsä. Frederiksdalin kirsikkamehu tuotetaan heidän viinitilallaan Etelä-Tanskassa. Harvinainen yrittäjähenki, rohkeus ja intohimo ohjaavat innovointia ja tuotevalikoiman kehittämistä tässä erityisessä osassa Tanskaa. Frederiksdalin tilan historia ulottuu vuoteen 1756. Kirsikoiden tarina tilalla alkoi vuonna 2006 lähes vahingossa ja on nykyään toiminnan sydän.

Katso kaikki tuotteet: Frederiksdal

Germline

Germline

Germline on Ranskan markkinoiden johtava itujen tuottaja. Idätys on 100 % luonnollinen prosessi, jonka ravintohyödyt ovat lukuisat ja laajalti tunnetut.

Germline valitsee vain parhaita siemenien kasvattajia yhteistyöhön ja suosii mahdollisimman lyhyttä tuotantoketjua. Suurin osa heidän siemenistään tulee Ranskasta tai Italiasta. Ne ovat aina luomutuotettuja ja GMO-vapaita.

Valikoimistamme löydät Germlinen luomusiemenet ja tuotteet idätykseen.

Katso kaikki tuotteet: Germline

Ghee Easy

Ghee Easy

Kolmen hollantilaisen kaveruksen yritys, joka valmistaa Ghee Easya, eli kirkastettua voita. Ghee Easy tarjoaa paremman ja tervellisemmän vaihtoehton paistamiseen ja ruoanlaittoon.

Katso kaikki tuotteet: Ghee Easy

Hari's Treasure

Hari's Treasure

Hari's Treasure on perheyritys, joka haluaa tuotteillaan auttaa ihmisiä avaamaan heidän parhaan potentiaalinsa. Valmistajan luomuteetuotteet perustuvat joogaperinteisiin ja jokainen teeresepti onkin yhdistelmä perinteitä ja viisautta. Kattava tietotaito ja intohimo joogan, yrttien ja luonnollisten ainesosien saloihin takaa innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet. Tuotteiden resepteissä hyödynnetään ayurvedan, numerologian, yantrojen ja meditaation ymmärrystä ja ne eivät ainoastaan ole tasapainoisia maultaan mutta on suunniteltu tuomaan tasapainoa sielulle ja mielelle.

Adukin valikoimasta löydät valmistajan Shotimaa-sarjan teet.

Katso kaikki tuotteet: Hari's Treasure

Holle

Holle

Holle on yksi Euroopan vanhimmista lastenruokia valmistavista yrityksistä. 1933 Albert Diefenbach perusti Holle Nährmittel AG:n jalostuslaitokseksi Arlesheimiin. Näin luotiin perusta luomulastenruuan valmistukselle. Jo silloin antroposofisesti suuntautunut ravinto-oppi ja biodynaaminen laatu olivat yritysfilosofian tärkeimpiä pilareita.

Yritys on valmistanut laadukkaita ja luonnollisia lastenruokia jo yli 80-vuoden ajan. Tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan biodynaamisesta tai luonnonmukaisesta tuotannosta saatuja raaka-aineita, joita työstetään hellävaraisesti tuotteiden korkean laadun säilyttämiseksi. 

Katso kaikki tuotteet: Holle

Inge-May Koskelin

Inge-May Koskelin

Suomalaista käsityötä

Katso kaikki tuotteet: Inge-May Koskelin

The Kefir Company

The Kefir Company

Katso kaikki tuotteet: The Kefir Company

Kookie Cat

Kookie Cat

Kookie Cat tarjoaa aitoja, käsintehtyjä ja korkealaatuisia cookie-keksejä, joissa on mukana ripaus rakkautta. Perinteisiin kekseihin on tuotu uutta twistia ja lisäksi tuotteet ovat vegaanisia ja gluteenittomia.

Katso kaikki tuotteet: Kookie Cat

KULT

KULT

KULT on innovatiivinen uusi juomavalmistaja, jonka luomulaatuiset vesikefiirijuomat tarjoavat herkullisen, vatsaystävällisiä postbiootteja sisältävän, vaihtoehdon perinteisille virvoitusjuomille ja kombuchalle. Kaiken takana on biotieteiden insinööri, jonka kotikeittiössä käynnistynyt innovaatio löysi lopulta tiensä myös tölkkeihin kaikkien kuluttajien nautittavaksi.

Katso kaikki tuotteet: KULT

La Corvette

La Corvette

La Corvette marseille-tuotteita valmistava Savonnerie du Midi perustettiin Marseillessa vuonna 1894, ja se on yksi Marseillen viimeisistä historiallisista saippuatehtaista, joka valmistaa marseille-saippuaa edelleen perinteisen reseptin mukaan ja aidolla tietotaidolla. Historiallinen tehdas sijaitsee Carmesin laakson pohjukassa, Aygaladesin kaupunginosassa Marseillen 15. kaupunginosassa.

Katso kaikki tuotteet: La Corvette

LoveRaw

LoveRaw:n toiminta lähti liikkeelle vuonna 2013 ajatuksesta tarjota ihmisille vegaanista suklaata, joka maistuu yhtä herkulliselle kuin perinteinen suklaa. Kotikeittöstä lähtenyt yritys on kasvanut suosituksi mutta edelleen pitäen kiinni periaatteesta tarjota huikean herkullista vegaanista suklaata, jonka valmistus on läpinäkyvää ja johon ei ole lisätty mitään keinotekoisia ainesosia.

Katso kaikki tuotteet: LoveRaw

MacUrth

MacUrth

Luomutuotteiden valmistaja jo vuodesta 1971. MacUrthin valikoimaamme kuuluu hennavärit luonnolliseen hiustenvärjäykseen sekä valikoima kuivattuja luomuyrttejä maistuviin yrttiteejuomiin sekä maustamiseen. Tuotteiden laatu perustuu vuosien asiantuntemukseen ja intohimoon parhaiden raaka-aineiden löytämiseksi. Yrityksen tavoitteena on tarjota ihmisille mahdollisimman luonnollisia vaihtoehtoja.

Katso kaikki tuotteet: MacUrth

Moonvalley

Moonvalley

Moonvalley on vuonna 2018 perustettu ravintobrandi, jonka juuret ovat Norjan Måndalenissa. Yritys valmistaa luomulaatuisia ja kasvipohjaisia tuotteita, joissa ravintosisältö ja maut ovat kohdillaan. Yrityksen perustivat kolme ruotsalaista ammattitason polkujuoksijaa; Emelie Forsberg, Ida Nilsson ja Mimmi Kotka. Nämä urheilulliset kulinaristit jakavat myös rakkauden kestävään ja yksinkertaiseen elämäntyyliin. Moonvalleyn tuotteet tarjoavat luonnollisen vaihtoehdon energiaa antaviin välipaloihin, ilman ylimääräisiä lisäaineita.

Katso kaikki tuotteet: Moonvalley

Moya Matcha

Moya Matcha

Matcha on ollut osana japanilaista perinnettä yli 800 vuotta olemalla erottamaton elementti teeseremoniassa ja suosittu ainesosa juomissa ja leivonnaisissa. 2000-luvulla, kiitos laajojen tutkimusten, matchasta löydettiin ”superfood”-ominaisuuksia, joilla on poikkeuksellisia terveysvaikutuksia ihmisille.

Moya Matcha on huolellisesti viljelty pienillä perheiden omistuksessa olevilla pelloilla, Japanin Ujissa, alueella joka on tunnettu korkealaatuisimpana vihreän teen tuottajana. Matcha käsitellään paikallisesti, pakataan ilmatiiviisti ja toimitetaan pienissä erissä, jotta sen tuoreus säilyisi huipussaan.

Katso kaikki tuotteet: Moya Matcha

Not Guilty

Not Guilty

Not Guilty valmistaa herkullisia suklaatuotteita ja pähkinätahnoja, joita voisimme nauttia tuntemalla vähemmän syyllisyyttä. Tuotteissa on ainoastaan aitoja makuja ja ne ovat eettisesti tuotettuja. Adukin valikoimasta löydät herkullisen sarjan erilaisia suklaatuotteita kuten levyjä, patukoita ja suklaakuppeja.

Not Guilty -suklaiden 7 "EI:tä":

  • Ei lapsityövoimalle.
  • Ei ihmisten ja planeetan epäkunnioitukselle.
  • Ei työntekijöiden ja heidän perheiden elinolosuhteiden epäkunnioitukselle.
  • Ei palmuöljylle ja muille jalostetuille rasvoille.
  • Ei huolimattomasti valikoidulle kaakaolle. Valitsemme vain parhaat.
  • Ei keinotekoisille makuaineille, ei edes vanilja-aromia.
  • Emme vitsaile! Not Guilty -suklaat ovat ravintopitoisia ja myös herkullisia.

Katso kaikki tuotteet: Not Guilty

Oceanly by Attitude

Oceanly by Attitude

Koe uusimmat kauneustrendit muovittomien kanadalaisen Oceanly by Attitude ihon- ja kauneudenhoitotuotteiden avulla. Valmistettu 99 %+ luonnollista alkuperää olevista ainesosista, EWG VERIFIED™-sertifioituja, julmuudesta vapaita sekä vegaanisia luonnollisen hehkun takaamiseksi.

Katso kaikki tuotteet: Oceanly by Attitude

Profusion

Profusion

Profusion valmistaa maistuvia tuotteita, jotka ovat luomuja, vegaanisia ja luonnollisia. Tuotteiden tavoitteena on tarjota etenkin liikkuvalle ihmiselle tarvittavia ravintoaineita. Valikoimassamme on esimerkiksi proteiinipitoisia pastoja sekä Himalajan ruususuolaa.

Katso kaikki tuotteet: Profusion

Pulsin

Pulsin

Pulsin on englantilainen yritys, joka valmistaa laadukkaat ja luonnolliset proteiini- ja välipalapatukat, lisäaineettomat proteiinijauheet, sekä terveelliset ja sokerittomat herkut.

Kaikki patukat ovat gluteenittomia, GMO-vapaita, eivätkä ne sisällä terveydelle haitallisia transrasvoja.

Valikoimasta löytyy myös maidottomia, sekä vegaaneille suunnattuja patukoita.

Katso kaikki tuotteet: Pulsin

Pur Aloé

Pur Aloé

Laadukas Pur Aloé -sarja on valmistettu eteläisessä Ranskassa. Pur Aloe -tuotteissa käytetään vain luomulaatuista ja reilun kaupan aloe veraa. Pur Aloé -tuotemerkin alta löydät luomulaatuiset aloevera-juomat, ihonhoitoon tarkoitetut suositut aloevera-geelit sekä monia muita ihonhoitotuotteita koko perheelle! 

Aloevera, jota tuotteissa käytetään saadaan Aloe Barbadensis -kasvin lehdistä, jotka kerätään ja kuoritaan käsin. Aloegeeli tuodaan tuoreena massana säiliöissä suoraan Meksikosta. Näin kasvin vaikuttavat aineet säilyvät parhaiten. Aloemassaa ei kuumenneta, mutta se siivilöidään moneen kertaan, jotta aloiini-pitoisuus on alle 0,1% säädösten mukaisesti. 

Katso kaikki tuotteet: Pur Aloé

Raw Health

Raw Health

Raw Vibrant Living tarjoaa valikoiman laadukkaita luomulaatuisia ja herkullisia raakatuotteita. Valikoimassamme ovat suositut omenasiideritikat, joista toinen on maustamaton ja toinen on saanut puhtia kurkumasta ja inkivääristä.

Katso kaikki tuotteet: Raw Health

Roobar

Roobar

Roobar on valikoima herkullisia välipalapatukoita, joiden valmistustapa on säilyttänyt raaka-aineiden parhaat puolet ja jotka soveltuvat raakaruokavaliota noudattaville. Herkullisia makuyhdistelmiä, jotka tuovat helpotusta pikkunälkään - hieman terveellisemmin.

Roobarien valmistaja Smart Organic tarjoaa terveellisempiä vaihtoehtoja herkutteluun ja heille ensiarvoista on herkullinen maku ja korkean laatu. Roobarit ovat valloittaneet jo 46 maata.

Katso kaikki tuotteet: Roobar

Super Fudgio

Super Fudgio

Herkut yksinkertaisista ja luonnollisista luomuainesosista ja vielä vegaanisesti! 

Superfudgion toffeet ovat nousseet hitiksi välittömästi! Toffeissa ja suklaissa on pyritty käyttämään mahdollisimman vähän ja vain luonnollisia ainesosia. Lehmänmaidon tilalla toimii kookosmaito. 
Kaikki Superfudgion tuotteet sopivat vegaaneille, ovat gluteenittomia ja luomuja, sekä sisältävät runsaasti kuituja. Tavallisen valkoisen sokerin sijaan niissä on myös käytetty kookossokeria. Lisäksi, että tuotteet ovat terveellisempi vaihtoehto, ovat ne myös mielettömän herkullisia!

Katso kaikki tuotteet: Super Fudgio

Tartex

Tartex

Tartex voileipätahnat ovat jo klassikoiksi muodostuneita, ensimmäisen aallon ravintokulttuurin eli reformilaisuuden tuotteita.

Tartex voileipätahnaa on valmistettu jo vuodesta 1942. Luomu- ja kasvispohjaiset voileipätahnat ovat siis terveysalan ihmisten tuttuja jo vuosikymmenten takaa.

Tartex-tahnat ovat kolesterolittomia, gluteenittomia, vegaanisia sekä luomuja. Ne valmistetaan ravintohiivasta, juoksevista kasvirasvoista, yrteistä, mausteista ja kasviksista. Tartex on ruokaisaa ja mainion makuista leivän ja keksien päällä. Sopii hyvin myös voileipäkakun valmistukseen.

Katso kaikki tuotteet: Tartex

Terrasana

Terrasana

Yli 35 vuoden kokemuksella puhtaasta ja rehellisestä ruoasta. TerraSanan slogan on "Positive eating", joka kertoo heidän ajatuksestaan ruoasta; ruokaa, joka tekee hyvää sinulle ja samalla kunnioittaa ympäristöä. He uskovat kasvipohjaisen ruoan vahvaan tulevaisuuteen ja siksi yrityksen lähes kaikki tuotteet ovatkin vegaanisia.

Katso kaikki tuotteet: Terrasana

Uhhmami

Uhhmami

Uhhmami on Michelin-kokki Frank Lantzin kehittämä palkittu sarja vegaanisia ja helppokäyttöisiä liemi- ja makujauheita. Kaikki Uhhmami-tuotteet ovat 100-prosenttisesti kasvipohjaisia ja jauhemaisen koostumuksensa ansiosta ne ovat myös ekologisempia kuljettaa. Unohda perinteiset suolapitoiset liemikuutiot, Uhhmamin liemi- ja makujauheet tuovat uusia maku-ulottuvuuksia ruoanlaittoon.

"Kehitin Uhhmami-sarjan tehdäkseni kasvipohjaisesta ruokavaliosta helpon ja maistuvan kokemuksen. Vegaani- ja kasvisruokien valmistamiseen liittyy usein paljon aikaa vieviä vaiheita, joiden tarkoituksena on parantaa ja lisätä makua, kuten kasvisten käyminen tai grillaaminen. Uhhmami-tuotteet ovat umami-pommeja, jotka välittömästi lisäävät ruokiin intensiivistä, syvää ja täyteläistä makua, jota monet toivovat arkiruokien valmistukseen."

- Frank Lantz, koulutettu kokki ja keittiömestari, joka on toiminut yrittäjänä vuosikymmeniä.

Katso kaikki tuotteet: Uhhmami

Good Good

Good Good

Vuonna 2015 Islannissa perustettu yritys, joka tarjoaa sokerittomia vaihtoehtoja makeaan elämään. Valikoimastamme löydät steviatippoja, ketopatukoita, hilloja, makeutussiirapin sekä stevia- ja erytritolipohjaisen "pöytäsokerin".

Katso kaikki tuotteet: Good Good

Voelkel

Voelkel

Voelkel on saksalainen, vuonna 1936 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut bio-dynaamiseen viljelyyn. He valmistavat korkealaatuisia luomumehuja, joihin ei lisätä vettä, muita ainesosia tai lisä-aineita. Vihannekset taas ovat biodynaamisesti viljeltyjä mikä perustuu luonnonvarojen kestävään käyttöön.

Katso kaikki tuotteet: Voelkel

Whole Earth

Whole Earth

Whole Earth oli yksi ensimmäisiä luonnonmukaisten ruokien valmistajia Englannissa. Päämääränään, että tuotteet myös maistuvat hyviltä. Whole Earth -tuotteista meillä Adukissa on saatavana erinomaiset limonadit sekä herkulliset maapähkinävoit.

Limonadeista löytyy valinnanvaraa: Appelsiini-sitruuna, Cola, Inkivääri, Karpalo, ja Sitruuna. Kaikki raikkaita, luomuja ja makeutettu hedelmämehulla. Paras kriteerimme onkin, että myös lapset rakastavat Whole Earth -limonadeja.

Katso kaikki tuotteet: Whole Earth

Oletko valmistaja, jolla olisi täydellinen tuote takataskussa?

Ota meihin yhteyttä!
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.