Valmistajat

Adukin kattavassa valikoimassa on tuotteita valmistajilta, joiden valikoimista löytyy niin perinteisiä klassikoita kuin ruokatrendejä seuraavia uutuuksiakin. Uskomme rohkeisiin ja ammattitaitoisiin valmistajiin.

Aduki

Aduki on perheyhtiö, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1980 rakkaudesta luonnonmukaiseen kasvisruokaan. Yrityksemme tuottaa työpaikkoja Helsingissä nyt jo toisen sukupolven voimin – edelleen arvot ja ihanteet kohdallaan.

Aduki-nimellä löytyy luomulaatuisia siemeniä, papuja, viljatuotteita, riisiä, pähkinöitä ja paljon muuta. Tuotteet pakataan omassa pakkaamossamme Helsingin Herttoniemessä käsityönä kauniisiin sellofaani-pusseihin. Kaikki itsepakkaamamme tuotteet ovat luomulaatuisia ja kuulumme Eviran luomuvalvonnan piiriin. Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella valitsemme tuotteista parhaimmat koot ja laadut. 

Katso kaikki tuotteet: Aduki

Abakus Foods

Abakus Foods

Abakus Foods auttaa ihmisiä löytämään ja hyödyntämään luonnollisten ruokien voiman.

Yrityksen perustajalla, Helen Wangilla, on omakohtaisia kokemuksia ravinnon merkityksestä omaan hyvinvointiin ja hän haluaakin jakaa tätä tietoa myös muille.

Abakus Foods tuo sinulle maistuvia välipaloja. Tuotteet on valmistettu luonnollisista ainesosista ja ne ovat täynnä ravintoaineita, jotka auttavat sinua ravitsemaan vartaloasi ja olemaan parhaimmillasi.

Katso kaikki tuotteet: Abakus Foods

Alara

Alara

Mies, joka rakastaa mysliä yli kaiken on Alaran perustaja Alex Smith. Hän aloitti myslin valmistuksen vuonna 1975 erittäin pienimuotoisesti. Päämääränä oli tehdä maailman parasta mysliä, jossa on paljon pähkinöitä, siemeniä ja hedelmiä.

Nyt Alara tunnetaan Englannin ensimmäisinä luomumyslin valmistajana ja jonka tuotteita myydään monissa maissa. Alaran perustaja Alex Smith tunnetaan luomun edelläkävijänä ja joka myös luennoi ja esiintyy luomun puolesta.

Katso kaikki tuotteet: Alara

Algamar

Algamar

Algamar on espanjalainen yritys joka on erikoistunut merileviin.

Algamar kerää ja kasvattaa itse merileviä Espanjan luonteiskolkassa Caliciassa. Heidän tuotannolleen on myönnetty luomusertifikaatti, sillä Calician vedet ja alueet ovat erityisen puhtaita.

Algamar kasvattaa merileviä kuten Nori, Wakame, Kombu, Agar Agar, Dulse, Irish Moss ja Merispagetti. Merilevissä yhdistyy vuosisatojen käyttöperinne ja nykyaikainen, korkeita ravintoarvoja ja ekologisuutta arvostava ruokakulttuuri.

Katso kaikki tuotteet: Algamar

Alter Eco

Alter Eco

Alter Eco on ranskalainen luomuun ja reiluun kauppaan erikoistunut yritys. Alter Eco tunnetaan loistavasta luomu- ja Reilun kaupan suklaasarjastaan.

Katso kaikki tuotteet: Alter Eco

Amisa

Amisa

Amisa tarjoaa ravinnerikkaita ja terveellisiä luomuruokia ihmisille, joilla on erikoisvaatimuksia ruokavalion suhteen. Jokaisella keholla on omat vaatimuksensa ja Amisa on tehty yksilöitä varten.

Gluteeniherkkyys on jo monelle suomalaiselle tiedostettu tai tiedostamaton vaiva ja haittaa gluteenin välttämisestä ei ainakaan ole. Kokeile, saatat positiivisesti yllättyä!

Amisalta löydät erilaisia erityisruokavalioon sopivia luomuruokia!

Katso kaikki tuotteet: Amisa

Attitude

Attitude

Attitude on kanadalainen yritys, joka valmistaa sertifioidusti ekologisia ja hiilidioksidineutraaleja pesu- ja kodin puhdistusaineita.

Attitude-tuotteiden perusidea on Worry Free Ingredients – ei huolta raaka-aineista. Käyttämällä Attitude-tuotteita sinun ei tarvitse huolehtia onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attitude on myös sitoutunut vegaaneihin ja luonnollisiin raaka-aineisiin. Attitude-tuotteet ovat myös hypoallergeenisiä, tuotteissa ei käytetä listattuja allergeenejä.

Katso kaikki tuotteet: Attitude

Aqua Oleum

Aqua Oleum

Englantilaisella Aqua Oleumilla on kolmen sukupolven kokemus eteerisistä öljyistä. Yrityksen toimitusjohtaja Julia Lawlessin äiti Kerttu oli suomalaissyntyinen biokemisti, joka avioitui Britteihin.

Aqua Oleum -yrityksen toimitusjohtajana Julia Lawless vastaa itse, että yrityksen eteeriset ja muut öljyt ovat huippulaatua. Julia ja heidän tyttärensä Natasha ovat tehneet upeita uudistuksia pakkausten ja uusien tuotteiden suhteen. Valikoimiin kuuluu yli 80 eteeristä öljyä sekä perusöljyjä ja upeita kukkavesiä spraypulloissa.

Julia, aromaterapeutti itsekin, on kirjoittanut upeat aromaterapeuttien koulutuksessakin käytetyt tietokirjat: The Encyclopedia of Essential Oils sekä The Encyclopadia of Aromatherapy. Hän luennoi ja esiintyy TV:ssä, radiossa sekä yleisötilaisuuksissa, joissa tarvitaan eteeristen öljyjen asiantuntijaa. 2014 elokuussa julkaistiin laajennettu versio Encyclopedia of Essential Oils -kirjasta.

Katso kaikki tuotteet: Aqua Oleum

Bach

Bach

Edward Bachin 1930-luvulla kehittämät kukkauutteet ovat hienovaraisia apukeinoja mielen solmujen avaamiseen. Ne eivät vaikuta fyysisiin ongelmiin vaan lukkiutuneiisiin tunnetiloihin.
Suosituin kukkatippa on viiden kukkatipan yhdistelmä Rescue Remedy eli aputipat. Rescue Remedy sopii äkkinäisiin hätätilanteisiin. Kukkatipat toimivat ehkäpä placebomaisesti, auttaen löytämään uusia positiivisia näkökulmia.

Katso kaikki tuotteet: Bach

Barleycup

Barley Cup valmistaa herkullista viljakahvia, joka toimii erinomaisena kahvin korvikkeena. Yritykselle tärkeää on etenkin luonnollisuus ja erinomainen maku.

Katso kaikki tuotteet: Barleycup

Biomed

Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita.

Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.

Biomed Oy on ainoa yritys Euroopassa joka valmistaa ja tuottaa kaupallisesti eläinperäisiä fosfolipidejä.

Biomed on  Suomen yrittäjien jäsen.

Katso kaikki tuotteet: Biomed

Biona

Biona

Windmill Organics on perustettu 1978 ja se aloitti toimintansa luomukauppana, myöhemmin seurasi kasvis- ja luomuravintola. Kun toiminta kasvoi, perustajat päättivät laajentaa toimintaansa ja myydä tuotteita kaupoille.

Windmill Organics tunnetaan parhaiten Biona-brändistään, johon kuuluu satoja tuotteita useasta eri tuoteryhmästä. Ensimmäinen Biona-tuote oli luomumysli, joka valmistettiin ravintolan keittiössä ja pakattiin käsin myyntiä varten. Biona-tuotteet ovat kaikki luomusertifioituja alusta asti. Windmill on kehittänyt Biona-tuotteistaan erittäin kattavan, modernin ja kohtuuhintaisen sarjan säilyviä luomuelintarvikkeita.

Katso kaikki tuotteet: Biona

Chikko Not Coffee

Chikko Not Coffee

Luonnollisesti kofeiinittomat kahvin korvikkeet.

Chikko kasvattaa luonnonmukaisesti Euroopassa sikuria ja spelttiä, joista valmistetaan Chikkon luomuinstant-kahvikorvikkeet. Spelt ja sikuri paahdetaan kevyesti, mikä tuo upean paahteisen maun. Niissä on pehmeä maku ja pieni hapokkuus. Kuuman kasvimaidon/maidon kanssa kahviton elämys on täydellinen! Sopii hyvin juotavaksi vaikka iltapalalla, sillä tuotteet eivät sisällä ollenkaan kofeiinia.

Chikkon kurkumalatte on todellinen terveysjuoma! Sisältää kurkumaa, inkivääriä, kanelia, kardemummaa ja mustapippuria juuri täydellisessä suhteessa. Kaikki luomuna. Sekoita kuumennettuun rasvaiseen kasvimaitoon ja nauti!

Katso kaikki tuotteet: Chikko Not Coffee

Coesam

Coesam

Coesam Scandinavia on luomuruusunmarjatuotteiden valmistaja ja maahantuoja.

Coesamilla on omat ruusunmarjaluomuviljelmät Etelä-Chilessä. Coesam on kahden molekyylibiologin 2004 perustama hanke terveellisten ruusunmarjatuotteiden kehittämiseksi Euroopan markkinoille.

”Tutkittuamme marjojen ja hedelmien ravintoarvoja, vakuutuimme ruusunmarjojen terveyseduista. Löysimme Chilestä parhaat luomuviljellyt ruusunmarjaviljelmät. Chilen ihanteellinen ilmasto ja vulkaaninen maaperä soveltuvat korkealaatuisten ruusunmarjojen viljelyyn hyvin”.

Adukissa on tarjolla näitä upeita tuotteita puhtaana 100 %:na jauheena. Jauhetta voi lisätä puuron, myslin ja smoothien sekaan. Se sopii myös leivontaan ja jälkiruokiin.

Katso kaikki tuotteet: Coesam

Clipper

Clipper

Clipper on erilainen teetalo. Clipper on teetalo, joka itse valmistaa ja pakkaa omassa tehtaassaan maaseudulla sijaitsevassa kauniissa Dorsetin Beaminsterin kylässä, eteläisessä Englannissa. Clipper ei siis valmistuta tuotteitaan muualla, vaan hankkii ja valikoi maailmalta parhaimmat raaka-aineet itse. Clipperillä ei ole myöskään yhtään keinotekoista valmistusainetta.

Jo vuodesta 1984 perustamisesta asti Clipperin periaatteisiin kuului eettisyys ja paras maku, johon on pyritty perustajien Mike ja Lorraine Brehmen master teataster-tittelin suomalla arvolla. Vuonna 2013 Clipper-teet saivat yli 40 palkintoa eri kilpailuissa. Clipper aloittaa tuotekehityksensä aina löytämällä sen parhaan maun ja laadun mahdollisimman eettisesti.

Clipperin valikoimaan kuuluu teetä, kahvia ja kaakaojuomia. Clipperin teitä löytyy laidasta laitaan; korkealaatuisista luomu ja Reilun kaupan maustamattomasta vihreästä teestä erilaisiin yrttiteesekoituksiin. Clipperin valikoimaan kuuluu myös jauhetut- ja pikakahvit. Kahvit ovat astetta tummempia ja edelleen luomu- ja Reilun kaupan ehtojen mukaan tuotettuja. Clipperillä on myös Reilun kaupan ehtojen mukaan tuotettuja kaakaojuomajauheita.

Katso kaikki tuotteet: Clipper

Crazy Jack

Crazy Jack

Crazy Jack aloitti toimintansa kemikaalien yleistyessä maataloudessa. Yritys oli vakuuttunut, että luonnonmukainen toiminta keräisi oman lojaalin kuluttajakuntansa.

Nykyään yhä useammat tietävät luomun hyödyt ja kiinnittävät huomiota ravintonsa puhtauteen. Meidän valikoimastamme löydät ihanan pehmeät kuivahedelmät Crazy jack- tuotemerkiltä.

Katso kaikki tuotteet: Crazy Jack

Danival

Danival

Danival on ranskalainen yritys, jolle ruoantuotannon eettisyys ja luonnollisuus ovat merkittäviä asioita. 100% heidän tuotannostaan perustuukin luomutuotteisiin. Danival suosii tuotteissaan myös lähituotantoa.

Valikoimistamme löydät Danivalin korkealuokkaiset käsin kerätyt merisuolat.

Katso kaikki tuotteet: Danival

Destination

Destination

Vuonna 1999 perustettu ranskalainen itsenäinen yritys, joka valmistaa tuotteitaan korkealla ammattitaidolla ja intohimolla.

Adukin valikoimassa Destinationilta on korkealaatuiset artesaanikahvit ja muscovado-ruokosokeri.

Katso kaikki tuotteet: Destination

Doves Farm

Doves Farm

Doves Farm on luomujauhoihin erikoistunut perheyritys. Doves Farm on tuotteiden valmistuksen lisäksi oikea maatila Englannin Wessexissä, jossa on mylly ja hiutaleiden valmistuskoneet. Maatilalla on myös luomukarjaa, sekä vuoroviljelyä ja koko tila on saanut Soil Associationin -luomusertifikaatin.

Löydät meidän valikoimastamme Doves Farm -tuotemerkin gluteenittomia pastoja ja keksejä! 

 

Katso kaikki tuotteet: Doves Farm

Ecover

Ecover

Katso kaikki tuotteet: Ecover

Emma Noël

Emma Noël

Katso kaikki tuotteet: Emma Noël

Explore Cuisine

Explore Cuisine

Explore Cuisinen perustaja Joe Spronz innostui Aasiassa matkustaessaan ajatuksesta terveellisemmästä, ravintorikkaammasta ja maistuvasta papupohjaisesta pastasta. Tämä ajatus laajenikin kohta koko pastanvalmistuksen idean uudistamiseen sekä maistuvaan valikoimaan muista poikkeavia pastoja. Explore Cuisine oli nähnyt päivänvalon.

Explore Cuisinen tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia sekä kuitua ja ne on valmistettu luomuainesosista. Tuotteet ovat myös gluteenittomia ja vegaanisia. Explore Cuisinen terveellisemmillä pastoilla tuot ruoka-annokseen helposti lisää ravintoarvoa ja makua. Pastojen valmistukseen käytetään parhaita raaka-aineita ja Explore Cuisinen tiimi kehittääkin jatkuvasti uusia innovaatioita ruokapöytään. 

Katso kaikki tuotteet: Explore Cuisine

Four Sigmatic

Four Sigmatic

Four Sigmatic tunnetaan helppokäyttöisistä ja tehokkaista sienijuomista. Annospakatut juomajauheet kulkevat helposti mukana ja antavat täsmäapua aina tarvittaessa. Sekoita pussin sisältö veteen ja juomasi on valmis nautittavaksi!

Tarkoin valitut pikajuomareseptit sisältävät lääkinnällisten sienien lisäksi huippulaatuisia yrttejä, jotka parantavat ruoansulatusta, makua ja vaikuttavien ainesosien imeytymistä kehoon.

Four Sigmatic on intohimoisten suomalaisten perustama terveysalan yritys, joka on erikoistunut lääkinnällisiin sieniin, esim. Reishi (Lakkakääpä), Chaga (Pakurikääpä), Cordyceps (Kiinanloisikka).

Katso kaikki tuotteet: Four Sigmatic

FullGreen

FullGreen

FullGreen haluaa, että terveellisen ruokailun tulisi tehdä sinut onnelliseksi, ei nälkäiseksi. Matalahiilihydraattinen ruokavalio saattaa välillä olla työlästä kiireelliseen aikatauluun, FullGreen haluaakin tarjota tähän arkea helpottavia ratkaisuja.

Adukin valikoimasta löydät helpot kukkakaali- ja bataattiriisit.

Katso kaikki tuotteet: FullGreen

Germline

Germline

Germline on Ranskan markkinoiden johtava itujen tuottaja. Idätys on 100 % luonnollinen prosessi, jonka ravintohyödyt ovat lukuisat ja laajalti tunnetut.

Germline valitsee vain parhaita siemenien kasvattajia yhteistyöhön ja suosii mahdollisimman lyhyttä tuotantoketjua. Suurin osa heidän siemenistään tulee Ranskasta tai Italiasta. Ne ovat aina luomutuotettuja ja GMO-vapaita.

Valikoimistamme löydät Germlinen luomusiemenet ja tuotteet idätykseen.

Katso kaikki tuotteet: Germline

Ghee Easy

Ghee Easy

Kolmen hollantilaisen kaveruksen yritys, joka valmistaa Ghee Easya, eli kirkastettua voita. Ghee Easy tarjoaa paremman ja tervellisemmän vaihtoehton paistamiseen ja ruoanlaittoon.

Katso kaikki tuotteet: Ghee Easy

Good Hemp

Good Hemp

Yrityksen tarina alkaa jo vuodesta 1998, jolloin perustajat Henry ja Glyn alkoivat viljellä hamppua ja hiljalleen jalostaa siitä tuotteita myyntiin. Usko hampun tuottamaan hyvään ihmiselle ja luonnolle vei yritystä eteenpäin. Edelleen tänä päivänä Good Hemp tekee työtä paremman maailman eteen; vähemmän eläinperäisiä päästöjä, vähemmän metsähakkuita, vähemmän epäterveellistä ruokaa ja vähemmän huonoja korvikkeita.

Adukin valikoimasta löydät Good Hempin maistuvat hamppumaidot.

Katso kaikki tuotteet: Good Hemp

Hari's Treasure

Hari's Treasure

Hari's Treasure on perheyritys, joka haluaa tuotteillaan auttaa ihmisiä avaamaan heidän parhaan potentiaalinsa. Valmistajan luomuteetuotteet perustuvat joogaperinteisiin ja jokainen teeresepti onkin yhdistelmä perinteitä ja viisautta. Kattava tietotaito ja intohimo joogan, yrttien ja luonnollisten ainesosien saloihin takaa innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet. Tuotteiden resepteissä hyödynnetään ayurvedan, numerologian, yantrojen ja meditaation ymmärrystä ja ne eivät ainoastaan ole tasapainoisia maultaan mutta on suunniteltu tuomaan tasapainoa sielulle ja mielelle.

Adukin valikoimasta löydät valmistajan Shotimaa-sarjan teet.

Katso kaikki tuotteet: Hari's Treasure

Emile Noël

Emile Noël

Maailman kauneimmassa pikkukaupungissa eteläisessä Ranskassa, Pont-Saint-Esprissä, on Emile Noelin nimellä puristettu öljyä jo vuodesta 1920.

Nykyään öljynpuristusta jatkaa Emile Noelin tytär Annick Garnier sekä hänen poikansa David Garnier.

Emile Noel oli ranskan ensimmäinen luomuöljyn valmistaja vuonna 1972 ja tänäkin päivänä Emile Noelin puristamo on Ranskan ykkönen luomuöljyjen tuottajana.

Öljynpuristus vaatii valtavasti ammattitaitoa ja siksi me luotamme Huilerie Emile Noeliin.

Katso kaikki tuotteet: Emile Noël

Inge-May Koskelin

Inge-May Koskelin

Suomalaista käsityötä

Katso kaikki tuotteet: Inge-May Koskelin

King soba

King soba

King soban luomunuudelit ovat kaikki gluteenittomia! Sarjassa on myös itämaisia erikoisuuksia, sekä misokeittoja.

Katso kaikki tuotteet: King soba

Kookie Cat

Kookie Cat

Kookie Cat tarjoaa aitoja, käsintehtyjä ja korkealaatuisia cookie-keksejä, joissa on mukana ripaus rakkautta. Perinteisiin kekseihin on tuotu uutta twistia ja lisäksi tuotteet ovat vegaanisia ja gluteenittomia.

Katso kaikki tuotteet: Kookie Cat

The Kefir Company

The Kefir Company

Katso kaikki tuotteet: The Kefir Company

Lo Bros

Lo Bros

Lo Bros tarjoaa uniikin valikoiman virvokkeita. Heidän juomat ovat luomuja, vegaanisia, vähäsokerisia ja luonnollisista raaka-aineista valmistettuja. Vatsan ja kehon hyvinvointia edistävät ominaisuudet ovat mukana jokaisessa pullossa ja tölkissä.

Lo:n veljekset perustivat yrityksen Australiassa tarjotakseen markkinoille tuotteen, joka täyttäisi heidän ja asiakkaiden korkeat vaatimukset. Lopputuloksena poikkeuksellisen moniulotteiset ja koukuttavat maut sekä erottuvan tyylikäs brändi.

Nykyään Lo Brosin pienpanimo toimii Berkshiressä, Englannissa. Yrityksen omistautunut ja intohimoinen tiimi työskentelee edelleen alkuperäisten reseptien äärellä, hyvinvointisi eduksi.

Katso kaikki tuotteet: Lo Bros

MacUrth

MacUrth

Luomutuotteiden valmistaja jo vuodesta 1971. MacUrthin valikoimaamme kuuluu hennavärit luonnolliseen hiustenvärjäykseen sekä valikoima kuivattuja luomuyrttejä maistuviin yrttiteejuomiin sekä maustamiseen. Tuotteiden laatu perustuu vuosien asiantuntemukseen ja intohimoon parhaiden raaka-aineiden löytämiseksi. Yrityksen tavoitteena on tarjota ihmisille mahdollisimman luonnollisia vaihtoehtoja.

Katso kaikki tuotteet: MacUrth

Moya Matcha

Moya Matcha

Matcha on ollut osana japanilaista perinnettä yli 800 vuotta olemalla erottamaton elementti teeseremoniassa ja suosittu ainesosa juomissa ja leivonnaisissa. 2000-luvulla, kiitos laajojen tutkimusten, matchasta löydettiin ”superfood”-ominaisuuksia, joilla on poikkeuksellisia terveysvaikutuksia ihmisille.

Moya Matcha on huolellisesti viljelty pienillä perheiden omistuksessa olevilla pelloilla, Japanin Ujissa, alueella joka on tunnettu korkealaatuisimpana vihreän teen tuottajana. Matcha käsitellään paikallisesti, pakataan ilmatiiviisti ja toimitetaan pienissä erissä, jotta sen tuoreus säilyisi huipussaan.

Katso kaikki tuotteet: Moya Matcha

Nature's Charm

Nature's Charm

Katso kaikki tuotteet: Nature's Charm

Of The Earth Superfoods

Katso kaikki tuotteet: Of The Earth Superfoods

Ombar

Ombar

Ombarin valmistaja Mood Foods aloitti toimintansa vuonna 2007 kolmen kaveruksen toimesta, jotka uskoivat terveellisempään suklaanautintoon. Paahtamattoman kaakaon ominaisuudet olivat tehneet heihin vaikutuksen. Hiljalleen tykättyjen tuotteiden kysyntä kasvoi liian suureksi kotikeittiöön ja he avasivat oman tehtaansa Cambridgeen vuonna 2012. Nykyään yritys työllistää jo 15 henkilöä ja jatkuva tuotekehittely on tuonut markkinoille useita maukkaita makuyhdistelmiä.

Suomi oli Ombarin ensimmäinen kansainvälinen markkina ja tuotteet ovatkin hurmanneet suomalaisia kuluttajia ja raakaruoan ystäviä jo vuosia.

Katso kaikki tuotteet: Ombar

Pico

Pico

Picon suklaissa yhdistyy käsityö, erinomaiset ainesosat ja mielikuvitus. Maidotonta, kestävästi tuotettua, vegaanista ja ensiluokkaista luomusuklaata. Suklaan prosessi alkaa Keski- ja Etelä-Amerikassa, missä Pico tekee yhteistyötä perinteisten viljelijäyhteisöjen kanssa käyttämällä vuosisatoja vanhoja viljely- ja poimintamenetelmiä hienompilaatuisten kaakaopapujen tuottamiseksi. Seuraavaksi vastuun ottavat sveitsiläiset suklaanvalmistajat, jotka yhdistävät vuosikymmenten kokemuksella ja lempeällä tarkkuudella suklaanvalmistustaiteen ja -tieteen.

Katso kaikki tuotteet: Pico

Profusion

Profusion

Profusion valmistaa maistuvia tuotteita, jotka ovat luomuja, vegaanisia ja luonnollisia. Tuotteiden tavoitteena on tarjota etenkin liikkuvalle ihmiselle tarvittavia ravintoaineita. Valikoimassamme on esimerkiksi proteiinipitoisia pastoja sekä Himalajan ruususuolaa.

Katso kaikki tuotteet: Profusion

Pulsin

Pulsin

Pulsin on englantilainen yritys, joka valmistaa laadukkaat ja luonnolliset proteiini- ja välipalapatukat, lisäaineettomat proteiinijauheet, sekä terveelliset ja sokerittomat herkut.

Kaikki patukat ovat gluteenittomia, GMO-vapaita, eivätkä ne sisällä terveydelle haitallisia transrasvoja.

Valikoimasta löytyy myös maidottomia, sekä vegaaneille suunnattuja patukoita ja proteiinijauheita.

Katso kaikki tuotteet: Pulsin

Pur Aloé

Pur Aloé

Laadukas Pur Aloé- sarja on valmistettu eteläisessä Ranskassa. Pur Aloe -tuotteissa käytetään vain luomu ja reilun kaupan aloe veraa. Pur Aloé -tuotemerkin alta löydät luomulaatuiset aloevera juomat, ihonhoitoon tarkoitetut suositut aloevera geelit, sekä monia muita ihonhoitotuotteita koko perheelle! 

Aloevera, jota tuotteissa käytetään saadaan Aloe Barbadensis kasvin lehdistä, jotka kerätään ja kuoritaan käsin. Aloe geeli tuodaan tuoreena massana säiliöissä suoraan Meksikosta. Näin kasvin vaikuttavat aineet säilyvät parhaiten. Aloe massaa ei kuumenneta, mutta se siivilöidään moneen kertaan, jotta aloiini-pitoisuus on alle 0,1% säädösten mukaisesti. 

Katso kaikki tuotteet: Pur Aloé

Raw Health

Raw Health

Katso kaikki tuotteet: Raw Health

Rayner's

Katso kaikki tuotteet: Rayner's

Roobar

Roobar

Roobar on valikoima herkullisia välipalapatukoita, joiden valmistustapa on säilyttänyt raaka-aineiden parhaat puolet ja jotka soveltuvat raakaruokavaliota noudattaville. Herkullisia makuyhdistelmiä, jotka tuovat helpotusta pikkunälkään - hieman terveellisemmin.

Roobarien valmistaja Smart Organic tarjoaa terveellisempiä vaihtoehtoja herkutteluun ja heille ensiarvoista on herkullinen maku ja korkean laatu. Roobarit ovat valloittaneet jo 46 maata.

Katso kaikki tuotteet: Roobar

Samsara

Samsara

Kotimaisen luomuleivän pioneeri jo vuodesta 1977.

Katso kaikki tuotteet: Samsara

Sanchi

Sanchin missio on yksinkertainen; avata japanilaisten makujen maailma kaikille.

Sanchi aloitti aitojen japanilaisten tuotteiden valmistamisen jo yli 30 vuotta sitten. Valikoima sisältää korkealaatuisia ruokatuotteita, jotka ovat peräisin suoraan Japanista. Tuotteet valmistetaan ajanmukaisilla mutta perinteisillä menetelmillä ilman kompromisseja laadussa. Yksikään Sanchin tuotteista ei sisällä keinotekoisia arominvahventeita tai säilöntäaineita.

Katso kaikki tuotteet: Sanchi

Shift

Shift

SHIFT-tuotesarja on sarja luonnollisia ravintolisiä, ilman synteettisiä lisäaineita. SHIFT-sarja on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Valmistusaineina ovat yrtit, sienet ja marjat sekä mineraalit ja entsyymit.

Sarja on vegaaninen paitsi entsyymit, joiden perustana on ravintohiivasta saadut entsyymit sekä Milk & Gluten -versiossa maitoproteiinista saadut entsyymit.

Pakattu ja valmistettu Norjassa, valmistuttaja: Vitalkost AS

Katso kaikki tuotteet: Shift

Steenbergs

Steenbergs

Steenbergs on englantilainen luomu- ja Reilun kaupan mausteisiin erikoistunut yritys.

Valikoimassa on laadukkaita perusmausteita ja erikoisempia makuja aina kanelijauheesta appelsiininkukkaveteen.

Katso kaikki tuotteet: Steenbergs

Super Fudgio

Super Fudgio

Herkut yksinkertaisista ja luonnollisista luomuainesosista ja vielä vegaanisesti! 

Superfudgion toffeet ovat nousseet hitiksi välittömästi! Toffeissa ja suklaissa on pyritty käyttämään mahdollisimman vähän ja vain luonnollisia ainesosia. Lehmänmaidon tilalla toimii kookosmaito. 
Kaikki Superfudgion tuotteet sopivat vegaaneille, ovat gluteenittomia ja luomuja, sekä sisältävät runsaasti kuituja. Tavallisen valkoisen sokerin sijaan niissä on myös käytetty kookossokeria. Lisäksi, että tuotteet ovat terveellisempi vaihtoehto, ovat ne myös mielettömän herkullisia!

Katso kaikki tuotteet: Super Fudgio

Tartex

Tartex

Tartex voileipätahnat ovat jo klassikoiksi muodostuneita, ensimmäisen aallon ravintokulttuurin eli reformilaisuuden tuotteita.

Tartex voileipätahnaa on valmistettu jo vuodesta 1942. Luomu- ja kasvispohjaiset voileipätahnat ovat siis terveysalan ihmisten tuttuja jo vuosikymmenten takaa.

Tartex-tahnat ovat kolesterolittomia, gluteenittomia, vegaanisia sekä luomuja. Ne valmistetaan ravintohiivasta, juoksevista kasvirasvoista, yrteistä, mausteista ja kasviksista. Tartex on ruokaisaa ja mainion makuista leivän ja keksien päällä. Sopii hyvin myös voileipäkakun valmistukseen.

Katso kaikki tuotteet: Tartex

Urtekram

Urtekram

Urtekram on perustettu vuonna 1972 ja yritys on luomutuotteiden ensimmäisiä pioneereja.

Adukissa on myyty Urtekram-kosmetiikkatuotteita jo vuodesta 1980.

Urtekramin luomukosmetiikkasarja on saanut myös Cosmos-luomusertifikaatin. Sertifikaatti on yhdistelmä aiempia mm. BDIH, Eco Cert, Soil Association, Cosmetique Bio -sertifikaatteja. Cosmos-tuotteessa luomuraaka-aineita täytyy olla vähintään 20 %. Luonnollisesti kaikki parabeenit ja muut kovat kemikaalit on kielletty. Myös eläinkokeiden käyttö on kielletty.

Urtekramin laajasta valikoimasta löydät myös lukuisia luomusertifioituja elintarvikkeita. 

Katso kaikki tuotteet: Urtekram

Good Good / Via Health

Good Good / Via Health

Vuonna 2015 Islannissa perustettu pieni yritys, joka tarjoaa sokerittomia vaihtoehtoja makeaan elämään. Valikoimastamme löydät steviatippoja sekä steviapohjaisen "pöytäsokerin.

Katso kaikki tuotteet: Good Good / Via Health

Voelkel

Voelkel

Voelkel on saksalainen, vuonna 1936 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut bio-dynaamiseen viljelyyn. He valmistavat korkealaatuisia luomumehuja, joihin ei lisätä vettä, muita ainesosia tai lisä-aineita. Vihannekset taas ovat biodynaamisesti viljeltyjä mikä perustuu luonnonvarojen kestävään käyttöön.

Katso kaikki tuotteet: Voelkel

Weleda

Weleda

Weleda on nimitetty luonnollisen ihonhoidon vastuullisimmaksi yritykseksi. He käyttävät huolellisesti valittuja ravinteikkaita ainesosia hoitavilla ominaisuuksilla, jotka antavat oikeat edellytykset hyvinvoivalle ja hehkuvalle iholle. Weledan tehokkaiden ihonhoitotuotteiden salaisuus on luonnon upea kyky, palautua, auttaa ja korjata itseään. Tuotteet ovat 100 % luonnollisia, ekologisesti sertifioituja ja dermatologisesti testattuja, ne eivät sisällä GMO-ainesosia, mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita, silikoneja tai parabeeneja. 

Katso kaikki tuotteet: Weleda

Whole Earth

Whole Earth

Whole Earth oli yksi ensimmäisiä luonnonmukaisten ruokien valmistajia Englannissa. Päämääränään, että tuotteet myös maistuvat hyviltä. Whole Earth -tuotteista meillä Adukissa on saatavana erinomaiset sokerittomat limonadit.

Limonadeista löytyy valinnanvaraa: Appelsiini-sitruuna, Cola, Inkivääri, Karpalo, Omena, Seljankukka ja Sitruuna. Kaikki raikkaita, luomuja ja sokerittomia. Paras kriteerimme onkin, että myös lapset rakastavat Whole Earth -limonadeja.

Katso kaikki tuotteet: Whole Earth

Oletko valmistaja jolla olisi täydellinen tuote takataskussa?

Ota meihin yhteyttä!

Haluatko jälleenmyyjäksi?