Willow kukkatippa 20 ml, Bach

Willow eli paju (Satix vitellina). Tunne: "Tunnet kaunaa, säälit itseäsi."

Willow on uute mielipahaan, itsesääliin ja katkeruuteen. Useimmat näistä ihmisistä tuntevat itsensä ajoittain enemmän tai vähemmän hyväksikäytetyiksi; tämä uute auttaa neutraloimaan mielipahan tunnetta ja saamaan takaisin huumorin- ja suhteellisuudentajun. Willow on tunteeseen, että on tullut elämän huijaamaksi – "Minä en ansaitse tätä. Miksi tämä tapahtuu minulle?" Negatiivisessa Willow-tilassa oleva ihminen kadehtii muiden ihmisten hyvää onnea, terveyttä, onnellisuutta tai menestystä. Hän saattaa marista, olla nyreä ja kärttyisä.

Nämä ihmiset ovat vaikeita potilaita sairastaessaan, koska he eivät ole koskaan mielissään tai tyytyväisiä, vaan näkevät ennemmin itsensä uhreina ja ovat vastahakoisia myöntämään minkäänlaista edistymistä. Jatkuva mielipahan tunteen ylläpito saattaa vaikuttaa yksilön yleiseen vitaliteettiin ja johtaa huonoon yleiskuntoon.

Willow'n positiivisena mahdollisuutena on antaa ihmisille lupa anteeksiantoon ja unohtaa menneet epäoikeudenmukaisuudet sekä nauttia elämästä, minkä seurauksena he vetävät puoleensa myönteisiä olosuhteita ja ystäviä. Koska he eivät enää tunne itseään uhreiksi, he hallitsevat näin omaa kohtaloaan.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet

Tuotenumero: 7298

EAN: 5000488103380

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Nimi: Willow kukkatippa 20 ml Bach

Sisältö: 1 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Red Chestnut kukkatippa 20 ml, Bach
Red Chestnut eli punahevoskastanja (Aesculus carnea). Tunne: "Olet huolestunut jonkun muun voinnista."
Scleranthus kukkatippa 20 ml, Bach
Scleranthus eli hatikka (Scleranthus annus). Tunne: "Et pysty tekemään päätöstä."
Walnut kukkatippa 20 ml, Bach
Walnut eli saksanpähkinä (Juglans regia). Tunne: "Muiden mielipiteet horjuttavat sinua, muutokset vaikeita."
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.