Agrimony kukkatippa 20 ml, Bach

Agrimony eli maarianverijuuri. Tunne: "Kätket huolesi hymyn taakse".

Ihmiset jotka tarvitsevat Agrimonya, vaikuttavat usein huolettomilta ja humoristisilta, mutta heidän elämänilonsa on maski, joka peittää levottomuuden, huolen ja jopa todellisen sisäisen tuskan, jonka he saattavat yrittää kätkeä sekä itseltään että muilta. Jos he ovat tuskissaan tai epämiellyttävässä olotilassa, he todennäköisesti pilailevat siitä ja ovat haluttomia ilmaisemaan todellisia pelkojaan. He eivät viidhy yksin, ovat hyvin sosiaalisia ja hakevat seuraa kääntääkseen huomionsa muualle. He yrittävät välttää näkemästä elämän tummia puolia ja tekevät ennemmin asioista keveitä, kuin asettuvat vastatusten näitten asioiden kanssa. He saattavat myös kärsiä levottomuudesta ja vellovista ajatuksista öisin (ks. myös White Chestnut). Agrimony-ihmiset saattavat tukahduttaa epämiellyttävät tunteensa rankan juomisen avulla, käyttää huumeita tai lohduttautua syömällä.

Agrimonyn positiivisena mahdollisuutena on olla aidosti iloinen ja hyvä seuraihminen, joka ilmaisee omat todelliset tunteensa avoimesti ja voi hyväksyä elämään kuuluvat vähemmän miellyttävät puolet. Hänen iloisuutensa pohjautuu todelliseen itsensä hyväksymiseen ja sisäiseen iloon; hän näkee ongelmat oikeassa mittasuhteessa ja on diplomaattinen rauhanrakentaja.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet

Tuotenumero: 7261

EAN: 5000488103014

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Nimi: Agrimony kukkatippa 20ml Bach

Sisältö: 1 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Centaury kukkatippa 20 ml, Bach
Centaury eli kaunokki. Tunne: "Sinun on vaikea sanoa ei".
Cerato kukkatippa 20 ml, Bach
Cerato eli karvalehti. Tunne: "Tiedät mitä haluat, mutta epäilet arviointikykyäsi."
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.