Aspen kukkatippa 20 ml, Bach

Aspen eli haapa. Tunne: "Olet huolestunut ilman erityistä syytä".

Aspen on tarkoitettu ihmisille, jotka joutuvat äkillisesti pelkojen tai huolten valtaan ilman erityistä syytä ja jotka saattavat sen tähden olla yleisesti hermostuneita ja levottomia. Tyypillinen Aspenin tarve on, kun ihminen herää peloissaan pahasta unesta, vaikka itse uni olisi unohtunut. Aspen on hyödyllinen nuorille lapsille, jotka näkevät painajaisunia ja öisiä kauhun hetkiä (ks. myös Rock Rose). Aspen-pelot voivat ilmetä päivällä tai yöllä; selittämätön levottomuus tai pahan aavistus saattaa iskeä yksin ollessa tai yhtäkkiä ystävien seurassa, ja siihen saattaa liittyä vapinaa.

Aspenin positiivisina mahdollisuuksina ovat sisäisen rauhan, turvallisuuden ja pelottomuuden tunteet. Huoli muuttuu haluksi kokea seikkailuja ja saada uusia kokemuksia, piittaamatta vaikeuksista ja vaaroista. Tri Bach kirjoitti: „Kun olemme havahtuneet tähän, olemme ylittäneet kivun ja kärsimyksen, murheen tai huolen tai pelon, ylittäneet kaiken paitsi elämänilon, kuolemanilon ja kuolemattomuutemme ilon… voimme kulkea pelkäämättä tätä polkua pitkin läpi minkä tahansa vaarojen tai vaikeuksien.“

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet

Tuotenumero: 7262

EAN: 5000488103021

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Nimi: Aspen kukkatippa 20ml Bach

Sisältö: 1 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Oak kukkatippa 20 ml, Bach
Oak eli tammi (Quercus robus). Tunne: "Kamppailet vahvana ihmisenä voimiesi äärirajoilla."
Pine kukkatippa 20 ml, Bach
Pine eli mänty (Pinus sylvestris). Tunne: "Tunnet syyllisyyttä tai syytät itseäsi."
Rock Rose kukkatippa 20 ml, Bach
Päivännouto. "Tunnet suurta pakokauhua jostain syystä."
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.