Centaury kukkatippa 20 ml, Bach

Centaury eli kaunokki (Centarium umbellatum). Tunne: "Sinun on vaikea sanoa ei".

Centaury on ihmisille, joiden on vaikea sanoa ei. He antavat toisten painostaa tai jopa tyrannisoida itseään. He ovat yleensä ujoja, hiljaisia, melko passiivisia, ja heidän tahdonvoimansa on heikko. Koska he ovat innokkaita miellyttämään toisia, he antavat toisille periksi alistumalla, eivätkä yhteistyön halusta. Vaikka he ovat tyytymättömiä tähän asioiden tilaan, he kieltävät omat toiveensa tai kutsumuksensa ennemmin kuin ottavat riskin yhteenotosta. Halukkaina „tekemään oikein“ he ovat helposti muitten ihmisten määräysten ja vaikutusten alaisia. Koska muut ihmiset ammentavat heidät tyhjiksi eikä heillä ole kosketusta omaan itsevarmuuteensa, heiltä on taipumusta energian puutteeseen, ja he väsyvät helposti.

Centauryn positiiviset mahdollisuudet näkyvät ihmisissä, jotka palvelevat mielellään ja huomiota herättämättä, mutta eivät kuitenkaan kiellä omia tarpeitaan. He osaavat ilmaista ja puolustaa omia mielipiteitään ja sopeutuvat hyvin seuraan. Ennen kaikkea he ovat kosketuksissa oman tahtonsa kanssa ja voivat nyt seurata omaa polkuaan päättäväisesti ja energisesti, masentumatta muitten mielipiteistä.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet

Tuotenumero: 7264

EAN: 5000488103045

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Nimi: Centaury kukkatippa 20 ml Bach

Sisältö: 1 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Aspen kukkatippa 20 ml, Bach
Aspen eli Haapa. Tunne: "Olet huolestunut ilman erityistä syytä".
Olive kukkatippa 20 ml, Bach
Olive eli oliivi (Olea europaea). Tunne: "Olet väsynyt ponnisteltuasi."
Vervain kukkatippa 20 ml, Bach
Vervain eli rohtorautayrtti (Verbena officinalis". Tunne: "Innostuneisuutesi kuluttaa voimiasi."
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.