Chicory kukkatippa 20 ml, Bach

Chicory eli sikuri. Tunne: "Rakkautesi tekee irtipäästämisen vaikeaksi."

Chicory on ihmisille, jotka ovat liian omistuksenhaluisia ja joiden toisista huolehtiminen on itsekeskeistä ja manipuloivaa. Nämä lujatahtoiset ihmiset olettavat muiden ihmisten sopeutuvan heidän arvoihinsa; he saattavat kritisoida, sekaantua toisten asioihin ja nalkuttaa. Heidän on vaikea antaa olettamatta saavansa jotakin vastineeksi. He eivät pidä yksinolosta ja vaativat jatkuvaa huomiota ja palveluja velvollisuuksina; tyypillinen Chicory on omistuksenhaluisesti dominoiva vanhempi, joka pitää aikuisia lapsiaan peukalonsa alla. Vaikka Chicory-ihmiset ovatkin vahvoja, he säälivät itseään ja loukkaantuvat helposti.

Jotkut heistä tekeytyvät sairaiksi saadakseen huomiota – esimerkiksi omistuksenhaluinen vanhempi, joka saa "sydänkipuja" aina, kun tytär yrittää lähteä kotoa. He ovat usein hyvin puheliaita, itsevarmoja ja väittelynhaluisia. Chicory sopii myös lapsille, jotka vaativat jatkuvaa, kohtuutonta huomiota.

Chicoryn positiiviset mahdollisuudet näkyvät ihmisissä, jotka pystyvät välittämään muista epäitsekkäästi ja tarjoavat aitoa äidillistä rakkautta. He antavat odottamatta mitään vastineeksi ja sallivat rakkaittensa elää itsenäisesti omaa elämäänsä. Koska he tuntevat täyttymystä ja itsevarmuutta, he eivät enää tarvitse toisten ihmisten vakuutusta sille, että he ovat rakastamisen arvoisia. He ovat lämpimiä, ystävällisiä, välittävät toisista ja ovat herkkiä toisten ihmisten tarpeille.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet

Tuotenumero: 7268

EAN: 5000488103083

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Nimi: Chicory kukkatippa 20 ml Bach

Sisältö: 1 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Cherry Plum kukkatippa 20 ml, Bach
Cherry plum eli mustaluumu. Tunne: "Pelkäät menettävä itsekontrollin."
Star Of Bethlehem kukkatippa 20 ml, Bach
Star Of Bethlehem eli Betlehemin tähti (Ornithogalum umbellatum). Tunne: "Kärsit shokin tai surun vaikutuksista."
Water Violet kukkatippa 20 ml, Bach
Water Violet eli vesisulka (Hottonia palustris). Tunne: "Viihdyt itseksesi, tunnet joskus yksinäisyyttä."
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.