Vine kukkatippa 20 ml, Bach

Vine eli viiniköynnös (Vitis vinifera). Tunne: "Olet joskus tyranni halutessasi johtaa."

Vine on ihmisille, jotka hallitsevat muita. He ovat usein hyvin kyvykkäitä, jopa erittäin lahjakkaita ja kunnianhimoisia, mutta he käyttävät kiistattomia lahjojaan muiden dominointiin ja tyrannisointiin. He tietävät asiat paremmin kuin kaikki muut ja alistavat muita. Vaikka he eivät yritäkään käännyttää muita ihmisiä, he ohittavat näiden toiveet ja mielipiteet ja vaativat täydellistä tottelevaisuutta. He ovat aggressiivisia ja ylpeitä ja voivat olla häikäilemättömän vallanhaluisia; äärimmäisyyksiä ovat kovuus, julmuus ja myötätunnottomuus.

Äärimmäisiä esimerkkejä ovat vanhemmat tai esimies, joka johtaa rautatangolla, tai poliittinen diktaattori, joka keinolla millä hyvänsä saavuttaa päämääränsä, tai koulukiusaaja, joka vihamielisesti kontrolloi muita lapsia. Vinen positiivisena mahdollisuutena on päättäväisyys ilman vallanhimoa.

Positiiviset Vine-ihmiset näkevät hyvän muissa ihmisissä ja rohkaisevat ja opastavat ilman kontrollointia. Heistä tulee viisaita johtajia, opettajia, esimiehiä tai vanhempia. He käyttävät lahjojaan auttaakseen muita tuntemaan itsensä ja löytämään oman polkunsa elämässä. He innostavat muita horjumattomalla itsevarmuudellaan.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet

Tuotenumero: 7292

EAN: 5000488103328

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Nimi: Vine kukkatippa 20 ml Bach

Sisältö: 1 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Holly kukkatippa 20 ml, Bach
Holly eli piikkipaatsama. Tunne: "Tunnet kateellisuutta, mustasukkaisuutta, kiukkua, raivoa."
Oak kukkatippa 20 ml, Bach
Oak eli tammi (Quercus robus). Tunne: "Kamppailet vahvana ihmisenä voimiesi äärirajoilla."
Pine kukkatippa 20 ml, Bach
Pine eli mänty (Pinus sylvestris). Tunne: "Tunnet syyllisyyttä tai syytät itseäsi."
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.