Clematis kukkatippa 20 ml, Bach

Clematis eli elämänlanka / saksankärhö. Tunne: "Elät haaveissasi, uneksit."

Clematis on ihmisille, jotka elävät omissa maailmoissaan osoittamatta lainkaan kiinnostusta todellista maailmaa kohtaan. Heidän on vaikea elää nykyhetkessä. He eivät ole oikein onnellisia, vaan kaipaavat parempia aikoja; he eivät kuitenkaan tee mitään aktiivista niiden saavuttamiseksi. Heillä on huono muisti ja huono pää yksityiskohtien ymmärtämiseen. Heillä on yleensä energian puutetta, ja he vaikuttavat poissaolevilta. He pitävät yksinolosta ja välttävät yhteenottoja vetäytymällä. Sairastuessaan he eivät tee elettäkään parantuakseen. He saattavat olla voimakkaan romanttisia. Clematis sopii ihmisille, jotka ovat menettäneet rakkaansa ja kaipaavat hänen luokseen. Keskittymisen puutteesta johtuen he saattavat olla tapaturmaalttiita.

Clematis-lapsilla on keskittymisvaikeuksia, jotka johtuvat paremminkin taipumuksesta päiväunelmointiin kuin sisäisten kykyjen puutteesta. Clematiksen positiivisina mahdollisuuksina ovat vireä kiinnostus ympäröivää maailmaa kohtaan sekä elämännautinto.

Positiiviset Clematis-ihmiset ovat avoimia vaikutteille ja käyttävät luovia mahdollisuuksiaan esimerkiksi taiteeseen, kirjoittamiseen, suunnitteluun, muotiin tai parantamiseen. Heillä on realistisina ja maanläheisinä ihmisinä käsitys asioiden tarkoituksesta, ja he tunnistavat, että nykyisyys muotoilee tulevaisuuden. He ovat hyvin maadoittuneita ja pystyvät kontrolloimaan ajatuksiaan.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet

Tuotenumero: 7269

EAN: 5000488103090

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Nimi: Clematis kukkatippa 20 ml Bach

Sisältö: 1 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Honeysuckle kukkatippa 20 ml, Bach
Honeysuckle eli kuusama. Tunne: "Elät menneessä enemmän kuin nykyisyydessä."
Larch kukkatippa 20 ml, Bach
Larch eli lehtikuusi (Larix decidua). Tunne: "Odotat epäonnistuvasi, et luota kykyihisi."
Mimulus kukkatippa 20 ml, Bach
Mimulus eli apinankukka (Mimulus guttatus). Tunne: "Olet ujo tai huolestunut tietystä syystä."
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.