Water Violet kukkatippa 20 ml, Bach

Water Violet eli vesisulka (Hottonia palustris). Tunne: "Viihdyt itseksesi, tunnet joskus yksinäisyyttä."

Water Violet – tyyppiset ihmiset ovat tietäviä, tyyniä ja kyvykkäitä. He ovat hiljaisia, hillittyjä ihmisiä, joilta kysytään usein neuvoa, mutta he eivät tyrkytä omia mielipiteitään tai toiveitaan muille. Lempeinä ja itseensä luottavaisina heillä on tunne omasta erinomaisuudestaan. Äärimmilleen vietynä he voivat olla eristäytyviä ja vaikuttavat ylpeiltä, ylenkatseellisilta ja alentuvaisilta. Kun he ovat väsyneitä tai häiriintyneitä liian monista ulkoisista tekijöistä, heillä on taipumuksena vetäytyä, jolloin he vaikuttavat epäsosiaalisilta ja kylmiltä. Kärsiessään he pitävät ongelmansa omana tietonaan. He eivät nojaudu toisiin saadakseen tukea, ja heitä saatetaankin pitää emotionaalisesti kylminä. Heidän on vaikea avautua muille, ja siksi he vetäytyvät helpommin oman tyynen ulkokuorensa taakse.

Water Violetin positiivisena mahdollisuutena on lämpimämpi suhde toisiin ihmisiin, vaikka samalla säilytetäänkin oma viisaus ja arvokkuus. Water Violet – ihmiset ovat halukkaita auttamaan muita oman tietonsa ja viisautensa avulla. Rauhallisina, seesteisinä ja ylväinä he pystyvät ymmärtämään ja myötäelämään muiden kanssa. He asettavat usein kykynsä muiden palvelukseen esimerkiksi neuvonantajina ja opettajina.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet

Tuotenumero: 7294

EAN: 5000488103342

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Nimi: Water Violet kukkatippa 20 ml Bach

Sisältö: 1 KPL

Samankaltaiset tuotteet

Hornbeam kukkatippa 20 ml, Bach
Hornbeam eli valkopyökki (Carpinus betulus). Tunne: "Ajatus työstä uuvuttaa, siirrät aloittamista."
Oak kukkatippa 20 ml, Bach
Oak eli tammi (Quercus robus). Tunne: "Kamppailet vahvana ihmisenä voimiesi äärirajoilla."
Rock Water kukkatippa 20 ml, Bach
Rock Water eli kalliovesi (Aqua petra). Tunne: "Laitat itsesi koville pyrkiessäsi täydellisyyteen."
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.