Huulivoide, kookos SPF15 8,5 g, Attitude

Attituden kookoksen tuoksuinen huulivoide tarjoaa hellävaraista suojaa auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Voiteen sisältämät kookosöljy ja sheavoi ravitsevat huulia ja ei-nano sinkkioksidi suojaa niitä auringolta. Huulivoide on pakattu innovatiiviseen biohajoavaan ja muovittomaan kartonkipakkaukseen. Pieni pakkaus kulkee helposti mukana. Dermatologisesti ja hypoallergeenisesti testattu. Sisältää vain luontaisia ainesosia.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Pakkausmerkinnät

FSC-sertifikaatti (ForestStewardship Council) Caring Consumer PETA Cruelty Free

Tuotenumero: 7753

EAN: 626232419856

Valmistusmaa: Kanada

Nettopaino: 0,0085 Kg

Bruttopaino: 0,022 Kg

Käyttöohjeet:

Levitä runsaasti ja tasaisesti 15 minuuttia ennen aurinkoon menoa. Levitä uudelleen vähintään 2 tunnin välein tai syömisen tai juomisen jälkeen. 

Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen

Ainesosat

Cocos nucifera (coconut) oil, butyrospermum parkii (Shea) butter, helianthus annuus (Sunflower) seed wax, behenyl behenate, caprylic/capric triglyceride, ricinus communis (Castor) seed oil, argania spinosa (Argan) kernel oil, euphorbia cerifera (Candelilla) wax, coco caprylate/caprate, rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract, gamma-octalactone*, gamma-nonalactone*, vanillin*, ethyl hexanoate*, ethyl acetate*, *flavour (arome).

Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Vaikka käyttäisitkin aurinkosuojatuotteita, liiallinen altistuminen auringolle on vakava terveysuhka. Älä altista vauvoja ja lapsia suoraan auringolle.

Nimi: Huulivoide, kookos SPF15 6 x 8,5 g, Attitude

Sisältö: 12 KPL

EAN: 10626232419853

Nettopaino: 0,102 Kg

Ota yhteyttä