Umeboshi 150 g, TerraSana

Perinteisin menetelmin valmistettuja pikkelöityjä japanilaisia ume-hedelmiä. Käytä tuomaan makua esimerkiksi kuumiin ja kylmiin ruokiin, kastikkeisiin tai ume-sho-bancha -juomaan. Umeboshin maussa yhdistyvät ainutlaatuisesti suolainen ja hapan.

Tiesitkö? Ume-hedelmää kutsutaan usein luumuksi tai aprikoosiksi vaikka kyseessä on uniikki japanilainen hedelmä, joka ei tuoreena ole syötävä. Umeboshin valmistuksessa ume-hedelmät asetellaan sadonkorjuun ja puhdistuksen jälkeen isoihin astioihin merisuolan kanssa. Suola imee umeista mehua, jossa ne pikkelöityvät noin kaksi kuukautta. Tämän jälkeen hedelmät kuivataan auringossa 3-5 päivää. Seuraavaksi ne asetellaan taas astioihin kypsymään muutamasta kuukaudesta vuoteen. Umeboshin punainen väri syntyy kun hedelmät laitetaan lopuksi pikkelöitymään punaisten shiso-lehtien kanssa 1-2 kuukaudeksi kunnes niiden väri on kauniin punainen.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Pakkausmerkinnät

EU:n luomutunnus (lehti)

Tuotenumero: 1515

EAN: 8713576273199

Luomutunnus: JP-BIO-005

Valmistusmaa: Alankomaat

Nettopaino: 0,15 Kg

Bruttopaino: 0,175 Kg

Säilytysohjeet:

Säilytä kuivassa ja viileässä.

Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen Vegetaarinen Maidoton Gluteeniton

Ainesosat

Ume-hedelmä*, merisuola, shisolehti*. *Luomu

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa 37 kcal / 153 kJ
Proteiinia 0 g
Rasvaa 0 g
*Joista tyydyttyneitä 0 g
Hiilihydraatteja 7 g
*Joista sokereita 0,5 g
Ravintokuitua 4,3 g
Suola 21,6 g

Nimi: Umeboshi 6 x 150 g, TerraSana

Sisältö: 6 KPL

Nettopaino: 0,9 Kg

Haluatko jälleenmyyjäksi?