Sukupolvenvaihdos Adukin johdossa

Yli neljä vuosikymmentä toiminut perheyritys Aduki sai uuden sukupolven johtamaan yritystä.

Ilolla ilmoitamme, että sukupolvenvaihdos on saatu viimeisteltyä Adukilla. 

Antti Helander siirtyy toimitusjohtajaksi 1.3.2024 alkaen ja Sara Sievinen siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi. Antti ja Sara ovat työskennelleet Adukilla yli 15 vuotta ja kokemusta on kertynyt monesta eri tehtävästä. 

Adukin vuonna 1980 perustaneet Lea Brusin-Helander ja Olli Helander luopuvat samalla näistä vastuutehtävistä ja siirtyvät hallituksen rivijäseniksi. Jatkaen kuitenkin ostoissa ja muissa rajatummissa tehtävissä. Olemme iloisia ja ylpeitä, että saimme tehtyä sukupolvenvaihdoksen näin sujuvasti.

Toiminta jatkuu samalla perusidealla kuten ennenkin. Tuomme huippulaadukkaita luomu-, Reilun kaupan, terveys- ja hyvinvointituotteita ympäri maailmaa suomalaisen kuluttajan saataville. Kiitos kuuluu myös teille hyvät asiakkaat ja toimittajat yhteistyöstämme, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

 

In English: We are happy to inform you that the generation exchange of duties has been completed in Aduki. Antti Helander will start as CEO of Aduki 1.3.2024 and Sara Sievinen will start as chairman of the board. Antti and Sara both have over 15 years of experience working in Aduki with varying positions.

At the same time, the founders of Aduki's company Lea Brusin-Helander and Olli Helander, continue working in the board and in more special duties in the future. We are all so pleased and proud that we were able to make this generational change so smoothly.

Business will run with the same basic idea as before and all contacts will stay the same. We are very happy for the upcoming years and we are very glad to be working with such great companies and brands to bring better, organic choices to the Finnish consumer.

Sara ja antti
Lea ja olli
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.