Adukin moringajauhe on vuoden superruoka

Adukin luomumoringajauhe on valittu vuoden 2024 vuoden superruoaksi! Valinnan on tehnyt Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto.
Moringajauhe vuoden superruoka

Adukin luomumoringajauhe on valittu vuoden 2024 vuoden superruoaksi! Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä tuotteemme saamasta tittelistä. Kasvavaa suosiota nauttiva luomumoringajauhe tulee meille espanjalaiselta pientilalta ja on täynnä tärkeitä hyvinvoinnin ainesosia. Tuote sisältää vain jauhettua moringan lehteä, ei mitään ylimääräistä.

Valinnan tehnyt Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut jo vuodesta 1987 parhaat terveystuotealan tuotteet. Sarjoja on neljä; vuoden terveystuote, vuoden superruoka ja vuoden hoitotuote sekä vuoden liikkujan tuote. Tuotteet valitaan seuraavin kriteerein:

  • takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä.
  • tuote on laadukas ja luotettava.
  • laaja positiivinen kuluttajapalaute.
  • tuote on terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukainen; se soveltuu itsehoitotuotteeksi terveydestään huolehtivalle kuluttajalle.

Mikä ihmeen moringa? Moringa (Moringa Oleifera) on nopeasti kasvava lehtipuu, jota on käytetty jo tuhansia vuosia hyvinvoinnin tukemiseen. Moringan lehdet ovat täynnä antioksidantteja, vitamiineja, bioflavonoideja, aminohappoja sekä mineraaleja. Moringajauhe sopiikin käytettäväksi esimerkiksi terveysjuomissa, smoothieissa, salaateissa tai lisänä muussa ruoanlaitossa (esimerkiksi dipit, keitot, pastat). Valikoimassamme on myös kuivattu moringanlehti, jota on helppo murustella moneen käyttöön tai nauttia yrttiteenä.

Nappaa sinäkin trendaava superruoka valikoimiisi!

Lue virallinen tiedote täältä.

Moringajauhe 140 g, Aduki
Espanjalaisella pientilalla luomuviljellystä moringasta valmistettu jauhe.
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.