Koti puhtaaksi La Corvettella

Brändivalikoimamme kasvoi pitkän historian omaavalla La Corvettella ja heidän ihanilla kodinhoidon tuotteilla.
La Corvette uutuudet

Valikoimamme uutuusbrändi La Corvetten marseille-tuotteita valmistava Savonnerie du Midi perustettiin Marseillessa vuonna 1894, ja se on yksi Marseillen viimeisistä historiallisista saippuatehtaista, joka valmistaa marseille-saippuaa edelleen perinteisen reseptin mukaan ja aidolla tietotaidolla. Historiallinen tehdas sijaitsee Carmesin laakson pohjukassa, Aygaladesin kaupunginosassa Marseillen 15. kaupunginosassa.

Ensimmäisinä uutuuksina La Corvettelta saapuivat Ecocert-sertifioidut palasaippuat kodin monipuoliseen luonnolliseen puhdistukseen. Saippuoista löydät vaihtoehdot astioiden pesuun, kodin pintojen sekä kylpyhuoneen puhdistukseen. Kätevät palasaippuat ovat erinomainen vaihtoehto myös esimerkiksi mökille.

Tutustu uutuuksiin ja nappaa puhtautta valikoimiin verkkokaupastamme.

Kostean tilan saippua, sitruuna 200 g, La Corvette
Sitruunantuoksuinen palasaippua kalkin poistoon.
Astianpesusaippua 200 g, La Corvette
Soodaa sisältävä Marseille-pohjainen astianpesupalasaippua.
Yleispuhdistussaippua, timjami 200 g, La Corvette
Soodaa ja timjamia sisältävä yleispuhdistuspalasaippua.
Julkaistu: 12.04.2024
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.