Rezcue-jauhe 240 g, Thera Nordic

Rezcue on nopeavaikutteinen juomajauhe ruoansulatuskanavan limakalvon kunnolle. Rezcue-jauheesta tehtävä juoma hoitaa suun limakalvoista eteenpäin koko ruoansulatuskanavan limakalvoja. Rezcue rauhoittaa limakalvon vaurioita ja ärtymystä sekä niihin liittyviä vaivoja, aivan erityisesti närästystä. Rezcue on luonnollisempi ja kestävämpi tapa hoitaa närästystä kuin happojen salpaaminen. Kaikki ainesosat ovat vesiliukoisessa ja nopeasti vaikuttavassa muodossa. Itse juoman voi sekoittaa esimerkiksi lämpimään veteen, jolloin syntyy miedon makuinen ja lähes väritön juoma, joka on helppo nauttia. Jauhe voidaan sekoittaa myös teehen, kahviin tai muuhun lämpimään nesteeseen.

Vaikuttavina ainesosina L-glutamiini, sinkki, karnosiini, lakritsijuuri, rohtosalkoruusu, punajalava ja aloe vera. Valmistettu Suomessa.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Tuotenumero: 7656

EAN: 6430071290040

Valmistusmaa: Suomi

Nettopaino: 0,24 Kg

Bruttopaino: 0,4 Kg

Käyttöohjeet:

Sekoita mittalusikallinen (5 ml) lämpimään nesteeseen. Sekoita ja anna liueta täysin (n. 1 min) ennen nauttimista. Suositeltu päiväannos on yksi mitallinen aamulla ja illalla.

Säilytysohjeet:

Kuivassa ja valolta suojattuna.

Ainesosat

L-glutamiini, lakritsinjuuri (DGL-uute), rohtosalkoruusun juuri (uute), punajalavan kuori (uute), Aloe vera (kuivattu mehu), L-karnosiini, sinkkisulfaatti, maltodekstriini (uutteiden kantoaine).

Varoitukset: Suositeltu päiväannos (2 x 2,5g) sisältää sinkkiä 16 mg. Muita sinkkivalmisteita ei tule käyttää samanaikaisesti, paitsi lääkärin määräyksestä. Ravintolisä. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Nimi: Rezcue-jauhe 8 x 240 g, Thera Nordic

Sisältö: 8 KPL

Nettopaino: 1,92 Kg

Ota yhteyttä