Sisäelinjauhe 50 g, Biomed

Biomedin sisäelinjauhe sisältää vapaana eläneen Lapin poron munuaista, maksaa ja sydäntä. Hellävarainen valmistusprosessi ja pakastekuivaus säilyttävät vitamiinit ja muut ravintoaineet aktiivisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Sisäelimiä on aina arvostettu elinvoiman aarreaittana, ne sisältävät esimerkiksi A-, K-, D- ja B-ryhmän vitamiineja ja ovat runsas folaatin lähde.

Miedon makuinen jauhe sopii lisättäväksi ruoanlaittovaiheessa tai valmiiseen ruokaan sekä esimerkiksi juomassa käytettäväksi yhdessä Biomedin luuliemijauheen kanssa. Sisäelinjauheessa pystytään hyödyntämään muuten ylijäämäksi joutuvat raaka-aineet. Lisäaineeton, gluteeniton, maidoton, soijaton, sokeriton.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Pakkausmerkinnät

Avainlippu

Tuotenumero: 7655

EAN: 6417152000378

Valmistusmaa: Suomi

Nettopaino: 0,05 Kg

Bruttopaino: 0,22 Kg

Käyttöohjeet:

Suositeltava vuorokausiannos: 1 tl (n. 2,2 g) päivässä. Sekoita jauhe nesteeseen tai ruokaan. Voit lisätä jauhetta myös keittojen, kastikkeiden, patojen sekä muiden ruokien joukkoon.

Suositeltava vuorokausiannos 1 tl (2,2 g) sisältää:

A-vitamiini       1128 µg (141 %*)
Folaatti           76 µg (25 %*)
B12-vitamiini   5 µg (250 %*)

*=% päivittäisen saannin vertailuarvosta

Säilytysohjeet:

Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Ainesosat

Pakastekuivattu poron maksa, munuainen ja sydän.

Varoitukset: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Nimi: Sisäelinjauhe 50 g, Biomed

Sisältö: 1 KPL

Ota yhteyttä