TerraSanan luomulaatuinen shoyu on perinteisin japanilaisin menetelmin valmistettu mieto soijakastike, joka on valmistettu soijapavuista, vehnästä ja kojista. Shoyun on annettu valmistusvaiheessa fermentoitua vähintään 12 kuukautta, jonka ansiosta sen uniikissa maussa maistuukin suolainen, hapan, makea, imelä ja umami. Käytä tuomaan lisämakua esimerkiksi misokeittoihin, nuudeliruokiin, wokkeihin tai kastikkeena sushin rinnalle.
Saatavilla myös 250 ml, 500 ml ja 1 l pulloissa.
Tiesitkö? TerraSanan shoyu-soijakastike on valmistettu Shodon saarella Japanissa, jossa sen valmistuksella on yli 400-vuotinen historia. 100-vuotta vanhoissa setripuuastioissa tapahtuva fermentointi- ja valmistusprosessi vaatii aikaa ja ammattitaitoa.
Tuotenumero: 1510
EAN: 8713576671056
Luomutunnus: NL-BIO-01
Valmistusmaa: Alankomaat
Nettopaino: 0,125 Kg
Säilytysohjeet:
Säilytä kuivassa ja viileässä.
Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen Vegetaarinen Maidoton
Allergeenit:
Sisältää: Gluteiinia sisältävät viljat ja viljatuotteet Soijapavut ja soijapaputuotteet
Vesi, SOIJApapu*, VEHNÄ*, merisuola, koji. *Luomu
Nimi: Shoyu-soijakastike, mieto 6 x 125 ml, TerraSana
Sisältö: 6 KPL
Nettopaino: 0,75 Kg