Mushroom coffee latte mix 10ps, Four Sigmatic

Four Sigmaticin uudistunut Coffee Latte Mix on sekoitus lions manea, chagaa, kermaista kookosmaitoa ja kahvia. Kahvilattejuomat ovat herkullinen tapa saada lisäboostia päivään, mutta kofeiinin vaikutuksen lakkaamisen huomaa ja se onkin yksi harmittava puoli kahvin nauttimisessa. Tämän lattesekoituksen sisältämä lions mane huolehtii pitämään energian tasaisena ja antioksidanttinen pakuri (chaga) tukee kehon puolustusjärjestelmää. Näin voit nauttia kermaisen kahvilattejuoman ilman pelkoa energiatason katoamisesta. Tuotteen sisältämä mucuna on adaptogeeninen ja auttaa kehoa sopeutumaan arkipäivän stressiin. Kätevissä annospusseissa. Vegaaninen ja luomulaatuinen. 

Yksi annos sisältää 50mg kofeiinia ( 1 annos = 1 pussi )

 

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Pakkausmerkinnät

USDA luomu

Tuotenumero: 1908

EAN: 816897021499

Valmistusmaa: Yhdysvallat (USA)

Nettopaino: 0,06 Kg

Bruttopaino: 0,09 Kg

Käyttöohjeet:

Lisää pussin sisältö kupilliseen kuumaa vettä. Sekoita.

Jos haluat boostata juomasi, niin voit lisätä joukkoon vaikka kookosöljyä tai kanelia.

Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen Gluteeniton

Pakkaustyyppi: Rasia

Pakkausmateriaali: Paperikuitu / Pahvi

Ainesosat

Kookosmaitojauhe*, pikakahvijauhe*, kookossokeri*, siiliorakasuute* (Lion’s mane)(300mg), chaga-uute* (200mg), lucumajauhe*, mucuna-uute*, steviauute*. *Luomu

Varoitukset: Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ota yhteys lääkäriisi ennen käyttöä jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät lääkitystä.

Nimi: Mushroom coffee latte mix 4 x 10 ps Four Sigmatic

Sisältö: 4 KPL

Haluatko jälleenmyyjäksi?

>