SuperIron 100 tabl, Shift

SuperIron rautaravintolisän aminohappokelatoitu rauta imeytyy erittäin tehokkaasti ja on lisäksi vatsaystävällinen. Se voidaan ottaa aterioilla ja minkä tahansa ruuan kanssa ilman että sen vaikutus heikkenee. Tuote sopii kaikille, eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. SuperIron rautayhdisteen nimi on Ferrochel® ja sen valmistaa amerikkalainen Albion Laboratories Inc.-yhtiö patentoidun menetelmän mukaisesti. Ferrochel® -raudan tunnusmerkki on sen erittäin hyvä imeytyminen tai toisella tavalla ilmaistuna, sen biosaatavuus on erittäin korkea. Se tarkoittaa, että rauta imeytyy elimistöön, joka pystyy käyttämään sen tehokkaasti hyödyksi. 

Raudanpuute aiheuttaa melko yleisiä oireita, kuten väsymystä, voimattomuutta, uupumusta, kalpeutta ja limakalvojen vaaleutta. Vakava raudanpuute johtaa myös nopeaan sykkeeseen ja sydämen vajaatoimintaan.

Yleisesti voidaan todeta, että seuraavat ryhmät voivat tarvita rautalisää: Naiset, joilla on runsaat kuukautiset, jotka ovat raskaana tai imettävät sekä naiset jotka syövät liian vähän esimerkiksi laihduttamisen, syömishäiriöiden tai korkean iän vuoksi. Miehet ja naiset jotka luovuttavat verta tarvitsevat yleensä myös rautalisän. Lapset voivat myös tarvita ylimääräistä rautaa imetyksen loputtua ja aina kolmeen ikävuoteen saakka.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Pakkausmerkinnät

Vegaani. Auringonkukka Vegan merkki

Tuotenumero: 7807

EAN: 7042760000671

Valmistusmaa: Norja

Nettopaino: 0,0257 Kg

Bruttopaino: 0,092 Kg

Ainesosat

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), Ferrochel-rautabis- glysinaatti, stabilointiaine (kroskarmelloosi), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, keskipitkät triglyseridit kookospähkinästä), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyyliselluloosa, hypromelloosi, talkki, sitruunahappomonohydraatti, rautaoksidi).

Nimi: SuperIron 6 x 100 tabl Shift

Sisältö: 6 KPL

Haluatko jälleenmyyjäksi?