SuperZym laktoosi & gluteeni 60 tabl, Shift

Ravintolisä, joka sisältää kasviperäisiä entsyymejä gluteenin, laktoosin ja maitoproteiinin pilkkoutumiseksi. SuperZym edistää ravintoaineiden imeytymistä ja antaa lisäenergiaa ja vireyttä kun ruoka sulaa tehokkaasti pienemmällä energiankulutuksella. SuperZym vaikuttaa vatsaongelmien syihin, ei pelkästään niiden oireisiin.

Mitä entsyymit tekevät?

  • vatsan hyvinvointiin, koska ne auttavat sulattamaan nauttimamme ruoan proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja.
  • ehkäisevät turvotusta ja ilman muodostumista vatsaan, koska ne auttavat sulattamaan ruoan kunnolla ja vähentävät ruoansulatusjärjestelmän kaasujen määrää.
  • ehkäisevät närästystä ja normalisoivat mahan happamuutta, koska aktiivisten entsyymien määrä lisääntyy ruoansulatusjärjestelmässä, mikä tasapainottaa mahan happamuutta.
  • ovat hyödyllisiä suolistoflooralle, koska ne ylläpitävät hyvää suolistoflooraa poistamalla suolistosta vahingollisia bakteereja.
  • nostavat energiatasoja. Entsyymit edistävät ravintoaineiden imeytymistä ja antavat lisäenergiaa ja vireyttä koska ruoka sulaa tehokkaasti pienemmällä energiankulutuksella.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Tuotenumero: 7805

EAN: 7042760000589

Valmistusmaa: Norja

Nettopaino: 0,043 Kg

Bruttopaino: 0,05 Kg

Ainesosat

Superzym Milk & Gluten kasviperäinen entsyymikompleksi (proteaasi 4.v, proteaasi 6.v, proteaasi 7.v, proteaasi 8.0, proteaasi 9.0, LAKTAASI, lipaasi), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi).

Nimi: SuperZym laktoosi & gluteeni 6 x 60 tabl Shift

Sisältö: 6 KPL

Haluatko jälleenmyyjäksi?