SuperZym laajakirjo 60 tabl, Shift

SuperZym laajakirjo on täydellinen entsyymilisä, joka on kehitetty erityisesti pohjoismaiselle ruokavaliolle. Se sisältää ainutlaatuisen neljän spesifisen entsyymin yhdistelmän proteiinien hajottamiseksi ja pilkkomiseksi nopeasti imeytyviksi peptideiksi ja aminohapoiksi. SuperZym laajakirjo sisaltää myös seitsemän erilaista entsyymiä, jotka hajottavat tärkkelystä, kuitua ja vaikeasti sulavia hiilihydraatteja sokereiksi, jotka elimistö pystyy käyttämään hyödyksi. Lisäksi tuote sisältää lipaasia – entsyymia, joka auttaa hajottamaan rasvoja nauttimastamme ruoasta. SuperZym edistää ravintoaineiden imeytymistä ja antaa lisäenergiaa ja vireyttä kun ruoka sulaa tehokkaasti pienemmällä energiankulutuksella. SuperZym vaikuttaa vatsaongelmien syihin, ei pelkästään niiden oireisiin.

Mitä entsyymit tekevät?

  • vatsan hyvinvointiin, koska ne auttavat sulattamaan nauttimamme ruoan proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja.
  • ehkäisevät turvotusta ja ilman muodostumista vatsaan, koska ne auttavat sulattamaan ruoan kunnolla ja vähentävät ruoansulatusjärjestelmän kaasujen määrää.
  • ehkäisevät närästystä ja normalisoivat mahan happamuutta, koska aktiivisten entsyymien määrä lisääntyy ruoansulatusjärjestelmässä, mikä tasapainottaa mahan happamuutta.
  • ovat hyödyllisiä suolistoflooralle, koska ne ylläpitävät hyvää suolistoflooraa poistamalla suolistosta vahingollisia bakteereja.
  • nostavat energiatasoja. Entsyymit edistävät ravintoaineiden imeytymistä ja antavat lisäenergiaa ja vireyttä koska ruoka sulaa tehokkaasti pienemmällä energiankulutuksella.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Tuotenumero: 7804

EAN: 7042760000572

Valmistusmaa: Norja

Nettopaino: 0,043 Kg

Bruttopaino: 0,053 Kg

Nimi: SuperZym laajakirjo 6 x 60 tabl, Shift

Sisältö: 6 KPL

Haluatko jälleenmyyjäksi?