ActiveZyme 40 kapselia, Biomed

Biomed ActiveZyme on ruokayliherkkyyksiin tarkoitettu vahva ruoansulatusentsyymi. Sen valikoidut entsyymit pilkkovat tehokkaasti gluteenia, maitoproteiinia, laktoosia, palkohedelmien hiilihydraatteja sekä muita vaikeammin sulavia ruoka-aineita.

BioBlend-merkityt entsyymit ovat erityisesti tasapainotettuja seoksia, jotka säilyttävät aktiivisuutensa koko ruoansulatuskanavan matkalla.

ActiveZyme on myös erityisen hyvä lisättäessä kasvisten määrää ruokavaliossa, tai mikäli kasvisten sulamisessa on ongelmaa. ActiveZyme sisältää ryhmän entsyymejä jotka pehmentävät kasvisten rakenteita tehden niistä helpommin sulavia. Näin arvokkaat ravintoaineet saadaan todella käyttöön.

ActiveZyme hyödyntää Bio-Blend teknologiaa joka tarkoittaa että kukin tällä merkinnällä merkitty entsyymi sisältää samasta ryhmästä useamman entsyymilajin. Nämä toimivat kukin hieman eri pH-ympäristöissä varmistaen että tuote pilkkoo ruokaa alkaen mahalaukusta ja jatkuen ohutsuoleen ja paksusuoleen asti.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Tuotenumero: 7653

EAN: 6417152000347

Valmistusmaa: Suomi

Leveys/Korkeus/Syvyys: 55 mm / 110 mm / 55 mm

Käyttöohjeet:

1-2 kapselia 1-3 kertaa päivässä sellaisen aterian yhteydessä, jonka sulamista halutaan edesauttaa.

Säilytysohjeet:

Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen Maidoton

Pakkaustyyppi: Purkki

Pakkausmateriaali: Muovi

Pakkausmateriaalin paino: 44,5 g

Ainesosat

Alfagalaktosidaasi, laktaasi, dipeptidyylipeptidaasi-4, prololyyliendopeptidaasi, ksylanaasi, amylaasi, sellulaasi, proteaasi, lipaasi, glukoamylaasi, hemisellulaasi, invertaasi, maltaasi, fytaasi, kapseli (selluloosa, vesi).

Varoitukset: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Nimi: ActiveZyme 40 kapselia, Biomed

Sisältö: 1 KPL

Ota yhteyttä