Luuliemijauhe 30 g, Biomed

Suomalainen poron luu- ja luuydinuutejauhe on valmistettu pohjoisen äärimmäisissä olosuhteissa vaeltaneiden porojen luista. Kyseessä on ikivanha ravintolisä, jonka ajatuksena alun perin oli hyödyntää koko eläin, ei vain lihaa luiden ympäriltä. Sen aikaiset ihmiset huomasivat, että luuta oli kuitenkin vaikea pureskella. Kuin sattumalta keksittiin keino lämmittää luita vedessä heittämällä sekaan kuumia kiviä. Niin luita alettiin hauduttaa pitkään ja lempeästi, saaden talteen myös luiden sekä luuytimien arvokkaat ravinteet. Näin ylijäämästä muodostui kallisarvoinen raaka-aine. Poro on karaistunut syömään kitukasvuisia, mutta ravinteikkaita Lapin luonnonkasveja. Sisulla se selviää haastavistakin ajoista. Poro onkin yksi puhtaimmista ja laadukkaimmista kotimaisista raaka-aineista.

Vuoden terveystuote 2020.

Luonnollinen kollageenin, glukosamiinin, kondroitiinin, hyaluronihapon ja aminohappojen lähde. Hyödyntää kallisarvoisen, muutoin ylijäämäksi joutuvan puhtaan ja laadukkaan raaka-aineen. Valmistettu hitaasti hauduttamalla raaka-ainetta kunnioittaen. Haudutettu puhtaassa suomalaisessa lähdevedessä.

HUOM! Tuotteen koostumus saattaa hieman vaihdella johtuen tuotteeseen uutetun luuytimen määrästä. Luuytimen sisältämä ravintorikas rasva saattaa tehdä koostumuksesta rakeisempaa, tummempaa ja voimakkaamman tuoksuista.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Pakkausmerkinnät

Avainlippu

Tuotenumero: 7651

EAN: 6417152000286

Valmistusmaa: Suomi

Nettopaino: 0,03 Kg

Bruttopaino: 0,06 Kg

Käyttöohjeet:

Suositeltava vuorokausiannos: 1 tl (n. 1 g) päivässä tai lääkärin/ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Sekoita jauhe nesteeseen tai ruokaan. Voit lisätä luuliemijauhetta myös rasvakahvin, smoothien, keittojen, kastikkeiden, patojen sekä muiden ruokien joukkoon.

Säilytysohjeet:

Kuivassa ja huoneenlämmössä.

Ainesosat

Pakastekuivattu luuliemi (lähdevesi, suomalainen poron luu ja luuydin, luomuomenaviinietikka). Lisäaineeton, gluteeniton, maidoton, soijaton, sokeriton. Saattaa sisältää jäämiä luusta ja tukikudoksesta.

Varoitukset: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Nimi: Luuliemijauhe 30 g Biomed

Sisältö: 6 KPL

Ota yhteyttä