TH Daily 60 kapselia, Biomed

TH Daily on ainutlaatuinen yhdistelmä yrttejä ja ravintoaineita. Jodi ja seleeni tukevat kilpirauhasen normaalia toimintaa. Tuotteen sisältämät tiamiini ja niasiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa. 1 kapseli päivässä riittää. Pakkauksessa 2 kuukauden annos.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Tuotenumero: 7648

EAN: 6417152000224

Valmistusmaa: Suomi

Käyttöohjeet:

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä ruuan kanssa tai lääkärin/ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.

Säilytysohjeet:

Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Ainesosat

L-Tyrosiini, C-vitamiini (kalsiumaskorbaattina), kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Siperian ginseng -jauhe (Eleutheroccus senticosus), sinkkisitraatti, niasiini (nikotiiniamidina), dikalsiumfosfaatti, lakritsinjuuriuute (Glycyrrhiza glabra), tiamiini (tiamiinihydrokloridina), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti,piidioksidi), muunnettu tapiokatärkkelys, auringonkukkaöljy, mikrokiteinen selluloosa, l-selenometioniini, kaliumjodidi, A-vitamiini (retinyylipalmitaattina), hapettumisenestoaine: E-vitamiini (luonnon tokoferolisekoitus).

Varoitukset: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Nimi: TH Daily 60 kapselia Biomed

Sisältö: 1 KPL

Haluatko jälleenmyyjäksi?