Aktiiviset folaattitipat 15 ml, Biomed

Biomedin Aktiiviset folaattitipat (B9-vitamiinitipat) ovat luonnollisesti aktiivisessa ja erittäin tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Quatrefolic® on puhdas stabiili kiteinen muoto luonnossa esiintyvästä folaatista. Nämä korkealaatuiset folaattitipat ovat todella riittoisa valinta, yhdessä pullossa noin sadan päivän annos folaattia varsin helppokäyttöisessä muodossa. Aktiivinen folaatti (tai 5-MTHF) on folaatin luonnollinen muoto, jota on luonnossa esimerkiksi vihreissä vihanneksissa kuten parsakaalissa, persilijassa, lehtikaalissa, salaatissa ja pinaatissa. Folaatti tukee metylaatiota, se edistää punaisten verisolujen muodostumista, normaaleja psykologisia toimintoja ja energia-aineenvaihduntaa. Se on tärkeä myös immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle. Folaattia suositellaan käytettäväksi etenkin silloin, kun suunnitellaan raskautta sekä erityisesti raskauden alkuvaiheessa, sillä se edistää raskauden aikaista kudosten kasvua.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Tuotenumero: 7647

EAN: 6417152000217

Valmistusmaa: Suomi

Ainesosat

Puhdistettu vesi, folaatti ( Quatrefolic® [(6S) -5-Methyltetrahydrofolic happo glukosamiinisuola]), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), sitruunahappo.

Varoitukset: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Nimi: Aktiiviset folaattitipat 15 ml Biomed

Sisältö: 1 KPL

Ota yhteyttä