Aktiivinen B-Complex -tippa 15 ml

Aktiivinen B-Complex on nestemäinen, varsin helppokäyttöinen B-vitamiiniyhdistelmä, joka sisältää ylivoimaisesti parhaiten imeytyvät B-vitamiinit luonnollisina aktiivisina muotoina. Aktiivinen B-Complex sisältää metyylifolaattia(5-MTHF), joka on folaatin luonnollinen muoto. Quatrefolic® on puhdas stabiilikiteinen muoto luonnossa esiintyvästä folaatista.Folaattia saa erityisesti tuoreista raaoista vihreistä vihanneksista, joissa se on aktiivisessa muodossa ja elimistön käytettävissä. Käyttöohjeet: 12 tippaa päivässä veteen sekoitettuna ruuan kanssa tai suoraan kielen alle tai lääkärin ohjeen mukaan. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Tuotenumero: 7646

EAN: 6417152000200

Valmistusmaa: Suomi

Käyttöohjeet:

12 tippaa päivässä veteen sekoitettuna ruuan kanssa tai suoraan kielen alle tai lääkärin/ravitsemusterapeutin ohjeen mukaisesti. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Huom! Tiputa tipat pitämällä pullo pystysuoraan ylösalaisin, tällöin tippojen koko on tasaisempi ja riittoisuus parempi.

Pullossa noin 30 päivän annos.

Ainesosat

Vesi, tiamiini, B6-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, säilöntäaine (natriumbikarbonaatti), ribo?aviini , säilöntäaine (natriumkarbonaatti), folaatti, B12-vitamiini.

Nimi: Aktiivinen B-Complex -tippa 15 ml Biomed

Sisältö: 1 KPL

Ota yhteyttä