A-tipat 15 ml, Biomed

Helppokäyttöiset A-vitamiinitipat. A-vitamiini on välttämätön rasvaliukoinen vitamiini jolla on tärkeä merkitys monissa elimistön toiminnoissa. A-vitamiini edistää näön, ihon ja limakalvojen sekä immuunijärjestelmän pysymistä normaalina ja osallistuu solujen erikoistumisprosessiin. Tuotteen sisältämä retinyylipalmitaatti on turvallinen ja tehokas A-vitamiinin muoto. yksi tippa sisältää 750 mikrogrammaa hyvin imeytyvää A-vitamiinia.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Tuotenumero: 7625

EAN: 6417152000125

Valmistusmaa: Suomi

Nettopaino: 0,015 Kg

Bruttopaino: 0,015 Kg

Käyttöohjeet:

Suositeltava vuorokausiannos: Aikuisille ja yli 15 -vuotiaille (1-3 tippaa). Sisältää A-vitamiinia 750 – 2250 μg eli 2500-7500 IU (94–281 %*). Alle 15-vuotiaille 1 tippa päivässä. *päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Säilytysohjeet:

Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC:ssa. Suojattava suoralta auringonvalolta ja lämmöltä.

Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen

Ainesosat

Kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy, A-vitamiini (retinyylipalmitaatti), hapettumisenestoaine (dl-alfatokoferoli).

Varoitukset: Raskauden aikana on syytä välttää A-vitamiinia sisältäviä valmisteita, erityisesti mikäli ruokavalioon kuuluu maksaa sisältäviä ruokia. Mikäli alle kouluikäisen ruokavaliossa käytetään A-vitamiinivalmisteita, käytön tulee tapahtua lääkärin, terveydenhoitajan tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Nimi: A-tipat 15 ml Biomed

Sisältö: 1 KPL

Ota yhteyttä