Iocidin+ 60 kapselia, Biomed

Uusi isompi ja ekologisempi pakkaus! Monikäyttöisessä Iocidin+ -kapselissa yhdistyy kolmen luonnontuotteen - oliivinlehtiuutteen, greippiöljyn ja oreganoöljyn vaikutus, jolla pyritään ylläpitämään kehon puolustuskykyä vuodenaikojen vaihtuessa, ulkomaan matkojen aikana, sopimattoman ruokavalion aiheuttamissa vatsan epätasapainotiloissa jne.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Tuotenumero: 7667

EAN: 6417152000491

Valmistusmaa: Suomi

Nettopaino: 0,033 Kg

Bruttopaino: 0,08 Kg

Käyttöohjeet:

Suositeltava vuorokausiannos:
1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.
Tarvittaessa 2 kapselia 3 kertaa päivässä kahden viikon ajan ja jatkossa 1 kapseli päivässä.

Suositeltava vuorokausiannos (1-6 kapselia) sisältää:
Oliivinlehden kuivauute 150 mg – 900 mg
Greippiöljyjauhe 150 mg – 900 mg
Oreganoöljyjauhe 40 mg – 240 mg

Säilytysohjeet:

Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC. Suojattava suoralta auringonvalolta ja kuumuudelta.

Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen Vegetaarinen

Ainesosat

Greippiöljyjauhe (Citrus grandis kuori, siemenet, hedelmäliha) [sis. tapiokatärkkelys 77 %, luonnolliset tokoferolit 0,49 %, auringonkukkaöljy 0,49 %], Oliivinlehden kuivauute (Olea europeae) 4:1, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa,vesi), oreganoöljyjauhe (Oreganum vulgare) [sis. tapiokatärkkelys 77 %, luonnolliset tokoferolit 0,49 %, auringonkukkaöljy 0,49 %], paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), stabilointiaine (magnesiumstearaatti [kasviperäinen]).

Varoitukset: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei suositella henkilölle, joilla on akuutti gastriitti tai haavainen paksunsuolen tulehdus. Alle 6-vuotiaille vain lääkärin tai alan asiantuntijan ohjeen mukaan.

Nimi: Iocidin+ 60 kapselia, Biomed

Sisältö: 1 KPL

Ota yhteyttä