Tyyni-juomajauhe, kaakao 250 g, Biomed

Tyyni-juomajauhetta voit käyttää tarpeen mukaan aamuisin, päivisin ja erityisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa ilman sivuvaikutuksia.
Sisältää kurpitsansiemenjauhetta ja on luontainen melatoniinin lähde. Sopii kasvis- ja vegaaniruokavalioon. Juomajauhe ei sisällä keinotekoisia väriaineita, säilöntäaineita, hiivaa tai maitotuotteita.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Tuotenumero: 7642

EAN: 6417152000170

Valmistusmaa: Suomi

Nettopaino: 0,25 Kg

Bruttopaino: 0,25 Kg

Käyttöohjeet:

Lisää 1 mittalusikallinen (10 g) juomajauhetta n. 1 dl:aan (tai oman makusi mukaan) kuumaa tai kylmää nestettä esim. kasvimaitoa. Sekoita hyvin, jotta jauhe ei laskeudu pohjalle. Pakkaus sisältää mittalusikan. Yksi mittalusikka vastaa noin 1 rkl (15 ml).

Säilytysohjeet:

Säilytys kuivassa ja viileässä.

Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen

Ainesosat

Kurpitsansiemenjauhe (48 %), rypälesokeri, aromi (luontainen kaakaoaromi), riisitärkkelys, kiinteyttämisaine (guarkumi), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa 400 kcal / 1675 kJ
Proteiinia 20 g
Rasvaa 5 g
*Joista tyydyttyneitä 1 g
Hiilihydraatteja 65 g
*Joista sokereita 40 g
Ravintokuitua 5,9 g
Suola 0,23 g

Varoitukset: Tuote voi aiheuttaa uneliaisuutta, joten sitä ei tule käyttää ennen ajoneuvon tai työkoneen kuljettamista yöaikaan. Jos olet raskaana, imetät tai käytät säännöllisesti reseptilääkettä, kysy lääkärin neuvoa ennen tuotteen käyttämistä. Säilytys kuivassa ja viileässä. Orgaanisten ainesosien vuoksi tuote-erien väri voi vaihdella. Käytä osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja. Pakkaus sisältää kuiva-ainepussin (silicageeliä, ei syötäväksi).

Nimi: Tyyni-juomajauhe, kaakao 250 g, Biomed

Sisältö: 1 KPL

Haluatko jälleenmyyjäksi?

>