Vaippavoide, baby leaves 75 g, Attitude

Attitude Baby Leaves sinkkivoide on hajusteeton vaippavoide vauvan pepulle. Voiteen sisältämä sinkki on luonnossa esiintyvä mineraali, jota ihmiset ovat käyttäneet vuosisatojen ajan tehokkaana ihonhoitona. Attituden vaippavoide käyttää mineraalipohjaisia ​​ainesosia, kuten sinkki, jotka luovat fyysisen suojan estämään kosteuden pääsyä lapsesi herkälle iholle ja täten ehkäisten ihon ärsytystä. Tämä huolivapaa EWG-sertifioitu vaippavoide sisältää myös kasvipohjaisia ​​aineosia, kuten kamomillauutetta ja mustikanlehtiuutetta, jotka rauhoittavat, suojaavat ja kosteuttavat herkkää ihoa vaipanvaihdon ja kylpyjen jälkeen. Hypoallergeeninen ja dermatologisesti testattu.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Pakkausmerkinnät

Caring Consumer PETA Cruelty Free EcoLogo sertifikaatti

Tuotenumero: 7739

EAN: 626232167115

Valmistusmaa: Kanada

Nettopaino: 0,075 Kg

Bruttopaino: 0,09 Kg

Käyttöohjeet:

Vaihda likainen vaippa mahdollisimman pian. Puhdista vaipan alue ja anna kuivua. Levitä voidetta runsaasti jokaisen vaipanvaihdon yhteydessä ja etenkin nukkumisen ajaksi, jolloin altistuminen märälle vaipalle saattaa olla pidempiaikaisempaa.

Säilytysohjeet:

Säilytä huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen tuote säilyy 12 kuukautta.

Ainesosat

Olea europaea (olive) fruit oil, ricinus communis (castor) seed oil, cocos nucifera (coconut) oil, tapioca starch, glyceryl dibehenate, tribehenin, caprylic / capric triglyceride, butyrospermum parkii (shea) butter, copernicia cerifera (carnauba) wax, glyceryl behenate, glycerin, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, vaccinium angustifolium (blueberry) leaf extract.

Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tuotetta on nielty, ota yhteys lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen. Konsultoi lääkäriä jos oireet pahenevat, kestävät yli 7 päivää tai poistuvat ja palaavat muutaman päivän sisällä.

Nimi: Vaippavoide, baby leaves 6 x 75 g, Attitude

Sisältö: 6 KPL

EAN: 10626232167112

Nettopaino: 0,45 Kg

Bruttopaino: 662 g

Leveys/Korkeus/Syvyys: 120 mm / 155 mm / 130 mm

Pakkaustiedot

Pakkaustyyppi: Laatikko

Pakkausmateriaali: Paperikuitu / Pahvi

Ota yhteyttä