Lasten aurinkopuikko, tuoksuton SPF30 85 g, Attitude

Attituden erityisesti lapsille suunniteltu mineraalipohjainen ja tuoksuton aurinkopuikko on hellävarainen fyysinen suoja auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan kasvoille ja vartalolle. Puikko ravitsee ihoa ja sen sisältämä ei-nano sinkkioksidi suojaa sitä tehokkaasti auringolta. Tuote levittyy helposti ja läpinäkyvästi eikä jätä ihoa tahmeaksi. Aurinkopuikko on pakattu innovatiiviseen biohajoavaan ja muovittomaan kartonkipakkaukseen. Pakkaus on kätevän kokoinen ja kulkee helposti mukana. Vegaaninen, tuoksuton ja dermatologisesti sekä hypoallergeenisesti testattu. Sisältää vain luontaisia ainesosia ja ei esimerkiksi ympäristölle haitallista oktinoksaattia tai oksibentsonia.

Valmistaja

Katso kaikki tuotteet:

Pakkausmerkinnät

Caring Consumer PETA Cruelty Free FSC-sertifikaatti (ForestStewardship Council)

Tuotenumero: 7751

EAN: 626232460384

Valmistusmaa: Kanada

Nettopaino: 0,116 Kg

Bruttopaino: 0,085 Kg

Käyttöohjeet:

Levitä runsaasti ja tasaisesti iholle 15 minuuttia ennen aurinkoon menoa. Lisää vähintään 2 tunnin välein tai uinnin, pyyhkeellä kuivaamisen, voimakkaan hikoilun tai pesun jälkeen. Kysy lääkäriltä ohjeet tuotteen käytöstä alle 6 kuukauden ikäisillä lapsilla.

Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen

Pakkausmateriaali: Paperikuitu / Pahvi

Ainesosat

Active or medicinal ingredient: Zinc oxide (20%). Inactive or non-medicinal ingredients/Ingrédients non médicinaux: cocos nucifera (coconut) oil, butyrospermum parkii (shea) butter, polyhydroxystearic acid, helianthus annuus (sunflower) seed oil, caprylic/capric triglyceride, helianthus annuus (sunflower) seed wax, behenyl behenate, ricinus communis (castor) seed oil, capryloyl glycerin / sebacic acid copolymer, coco-caprylate/caprate, euphorbia cerifera (candelilla) wax.

Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Vaikka käyttäisitkin aurinkosuojatuotteita, liiallinen altistuminen auringolle on vakava terveysuhka. Älä altista vauvoja ja lapsia suoraan auringolle.

Nimi: Lasten aurinkopuikko, tuoksuton SPF30 6 x 85 g, Attitude

Sisältö: 6 KPL

EAN: 10626232460381

Nettopaino: 0,696 Kg

Lavatiedot

Myyntierien lukumäärä lavalla: 675

Myyntierien lukumäärä kerroksessa: 75

Kerrosten lukumäärä lavalla: 9

Ota yhteyttä