Aurinkopuikko, tropical SPF30 85 g, Attitude

Attituden mineraalipohjainen ja trooppisen tuoksuinen aurinkopuikko on hellävarainen fyysinen suoja auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Puikko ravitsee ihoa ja sen sisältämä ei-nano sinkkioksidi suojaa sitä tehokkaasti auringolta. Tuote levittyy helposti ja on läpinäkyvää iholla. Aurinkopuikko on pakattu innovatiiviseen biohajoavaan ja muovittomaan kartonkipakkaukseen. Pakkaus on kätevän kokoinen ja kulkee helposti mukana. Vegaaninen sekä dermatologisesti ja hypoallergeenisesti testattu. Sisältää vain luontaisia ainesosia ja ei esimerkiksi ympäristölle haitallista oktinoksaattia tai oksibentsonia.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet
Pakkausmerkinnät
Caring Consumer PETA Cruelty Free FSC-sertifikaatti (ForestStewardship Council)

Tuotenumero: 7750

EAN: 626232460315

Valmistusmaa: Kanada

Alkuperämaa: Kanada

Nettopaino: 0,085 Kg

Bruttopaino: 0,118 Kg

Käyttöohjeet:

Levitä runsaasti ja tasaisesti iholle 15 minuuttia ennen aurinkoon menoa. Lisää vähintään 2 tunnin välein tai uinnin, pyyhkeellä kuivaamisen, voimakkaan hikoilun tai pesun jälkeen. Kysy lääkäriltä ohjeet tuotteen käytöstä alle 6 kuukauden ikäisillä lapsilla.

Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen

Pakkausmateriaali: Paperikuitu / Pahvi

Ainesosat

Active or medicinal ingredient: Zinc oxide (20%). Inactive or non-medicinal Inactive or non-medicinal ingredients/Ingrédients non médicinaux: cocos nucifera (coconut) oil, butyrospermum parkii (shea) butter, polyhydroxystearic acid, helianthus annuus (sunflower) seed oil, caprylic/capric triglyceride, helianthus annuus (sunflower) seed wax, behenyl behenate, ricinus communis (castor) seed oil, capryloyl glycerin / sebacic acid copolymer, coco-caprylate/caprate, euphorbia cerifera (candelilla) wax, cis-3-hexenyl salicylate*, methyldihydrojasmonate*, anisaldehyde*, benzyl acetate*, gamma-octalactone*, phenethyl alcohol*, *fragrance (parfum).

Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Vaikka käyttäisitkin aurinkosuojatuotteita, liiallinen altistuminen auringolle on vakava terveysuhka. Älä altista vauvoja ja lapsia suoraan auringolle.

Nimi: Aurinkopuikko, tropical SPF30 6 x 85 g, Attitude

Sisältö: 6 KPL

Nettopaino: 0,51 Kg

Lavatiedot

Myyntierien lukumäärä lavalla: 675

Myyntierien lukumäärä kerroksessa: 75

Kerrosten lukumäärä lavalla: 9

Samankaltaiset tuotteet

Soodaton deodorantti, avokado 85 g, Attitude
Avokadoöljyä sisältävä deodorantti tarjoaa pitkäkestoista suojaa ja rauhoittavan tunteen.
Sävytetty aurinkopuikko kasvoille, tuoksuton SPF30 30 g, Attitude
Sävytetty mineraalipohjainen tuoksuton aurinkopuikko kasvoille, SPF 30.
Aurinkopuikko kasvoille, tuoksuton SPF30 30 g, Attitude
Mineraalipohjainen tuoksuton aurinkopuikko kasvoille, SPF 30.
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.